reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
Dobra laski to ja śniadanie zjem, zrobię się na bóstwo (hihi dobre ale się uśmiałam) i pędzę na świeże powietrze! Miłego dnia wam życzę. Buziole!

Witam. Ja niestety w pracy i mju podziwiac nie mogłam :-(.

U nas rano było słońce, ale bardzo zimny wiatr. A teraz to sie znowu zachmurzyło. Beznadzieja.

Lepsza pogoda to chyba dopiero w kwietniu będzie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mju życze zdrówka!!!
No komp mi się wyłączył jak chciałam naprawić wszystko z tym antywirusem pokazał się błąd i bay bay.Nic nie robie bo popsuje i będzie na mnie:dry:...Poczekam na Ryśka niech on naprawia.Dzwonił że od jutra ma urlop więc pewnie on większość czasu będzie siedział przed kompem-z czego zadowolona nie jestem...:no:

wYSZLAM DO SKLEPU I TAK WIEJE ZE MYSLALAM ZE DO SKLEPU NIE DOJDE:no::no:wymyslilam obiad fasolowke:-D:-Dcos kwasnego mi sie chce

reklama
Do góry