reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam po dluzszej przerwie
Ta sobie nadrabiam wasze zaleglosci w czytaniu i zauwazylam ze na naszej liscie sierpniowych dzidziusiow mamy tylko jednego chlopca Same dziewczynki sie ujawniaja:-)
Przeczytalam rowniez zle wiesci ktore sie wydarzyly To smutne
Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie

Bogiem, a prawda, to robiłam to nie znając nazwy, niemal odkąd sięgnę pamięcią.Już w podstawówce uwielbiałam zpt.
dokładnie,ja też dawniej nie znałam fachowej nazwy tego,a teraz juz znam i nawet czasami próbuję swoich sił

Witam po dluzszej przerwie
Ta sobie nadrabiam wasze zaleglosci w czytaniu i zauwazylam ze na naszej liscie sierpniowych dzidziusiow mamy tylko jednego chlopca Same dziewczynki sie ujawniaja:-)
Przeczytalam rowniez zle wiesci ktore sie wydarzyly To smutne
Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie
no ja na razie sporo dziewczynek,ale moze jeszcze jakos sie to wyrówna

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien dobry dziewczynki:-)
DELI, ANECZKA I ENKA- GRATULUJE CORECZEK ZDROWYCH :-)

Troche mnie nie bylo bo w pracy jakos ostatnio duzo sie dzieje wiec w domu na kompa nie moge patrzec:-( Dzisiaj tez bylam na 5 godzinek nadgodziny robic, w sumie mi zapalca podwojnei wiec ok:tak:
wszedzie kryzys ale nie w moim wydziale, no ale byle do swiat:tak:

wczoraj na chwile siadlam na meza komputerze zeby na Mateuszka zaglosowac, weszlam na NK i pozniej zalobe mialam caly wieczor:-(:-(
Nie spodziewalam sie ze ktoras z nas to spotka:-(

no ale pozytywnie postanowilam myslec tylko:blink:
tak wiec we wtorek sie spodziewam uslyszec na polowkowym usg ze zdrowy chlopiec jest, coby sie na liscie sily plciowe wyrownaly:-)

reklama
tym bardziej ze bardzo aktywny to osobnik jest, mam wrazenie ze bryka caly czas, nawet widac te ruchy jego:-)

napewno napisze Piwonia;-)
a jak tam corcia??lepiej sie troszke czuje?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry