reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
młodszej w kończu sie oderwało,wiec liczę,ze do poniedziałku bedzie juz tylko lepiej,martwi mnie starsza,ale na razie czekam do poniedziałku z nią,chyba,że znowu nocka bedzie zła,ale juz jej leki podaje i chyba bedzie dobrze,mam taka nadzieje

w sumie sie powinnam zaczac pakowac bo w piatek mamy vana juz zalatwionego do przeprowadzki ale mi sie nie chce;-)
do tego Szymon moj pojechl sobie na dzien do Londynu, odwiedzic kolege wiec slomiana wdowa troche jestem:tak:
jutro wraca na szczescie bo mi sie nudzi samej troche, na spacerze tez dlugim bylam bo tu slonecznie i wiosennie dzis ale z nim fajniej o wiele na spacerze jest;-)

Ostatnia edycja:
napewno tylko,że u nas takie choróbska z reguły dłuzgo leczymy 2-3 tygodnie,choc ostatnio starsza równe 2,5 miesiaca chorowała:-(
wspolczuje Piwonia, biedne dziewuszki ale sie umecza:zawstydzona/y:
nie mowiac o Tobie ze sie martwisz..oby bylo lepiej, wiosna idzie przeciez!

Piwonia zobaczysz, wychoruja sie teraz a potem je nic nie ruszy;-)
Ja tez takim zdechlakiem bylam, tez na antybiotykach, po sanatoriach sie tez wyjezdzialam, Rabka, Kowaniec, Jelenia Gora i jakos pomoglo w koncu:tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wspolczuje Piwonia, biedne dziewuszki ale sie umecza:zawstydzona/y:
nie mowiac o Tobie ze sie martwisz..oby bylo lepiej, wiosna idzie przeciez!
dokładnie,mnie też ich żal bo ten kaszel wiem jaki jest męczący,bo sama jako dziecko to wszystko przechodziłam

Piwonia zobaczysz, wychoruja sie teraz a potem je nic nie ruszy;-)
Ja tez takim zdechlakiem bylam, tez na antybiotykach, po sanatoriach sie tez wyjezdzialam, Rabka, Kowaniec, Jelenia Gora i jakos pomoglo w koncu:tak::tak:
dokładnie tak myśle,że wychorują sie i bedzie dobrze
sama po sanatoriach jeździłam,ale głównie tylko w Rabce byłam i źle ja wspominam
moje juz tez raz były w sanatorium w Szczawnicy,ale to był nasz pierwszy i ostatni taki wyjazd

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no to zalezy od osobistych doswiadzczen:-(
nie wszystkim tez gorskie powietrze pasuje..

ide sobie domowego hamburgera zrobic bo jaka glodna sie zrobilam
nadrabialam caly tydzien chyba z 2 godziny!;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry