reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja też uwielbiam takie "zabawy". Mój mąż się śmieje, że z niczego potrafię zrobić coś bardzo fajnego i że zawsze mam pochowane jakieś śmieci, jak to on mówi :-D Jak szuka jakiejś pierdółki do czegoś to zawsze każe mi poszukać w moim "magazynie", bo "Ty na pewno znajdziesz tam coś co mi się przyda"
ja to dopiero śmieciara jestem,pełno metek,nitek,koralików itp
ale ja od małego lubiałam takie rzeczy

reklama
:-)Widze,że spotkałam pokrwene dusze;-). Melduje się kolejna "śmieciara":-)
nawet w szkole mnie znają, dzieciaki sa zadowolone, jak maja ze mną wychowawstwo, bo zawsze sala ubrana na każdą okazję.I wstyd się przyznać, bo w styczniu skakałam po drabine, bo nikt inny nie przystroi sali na Choinkę.

Witam w sobotę :-). Ja dzisiaj staram się odpoczywac, bo coś mnie choróbsko bierze. Jakiś katar, gardło, bleeeeeee. Więc wyleguję się i walczę witaminą C. Ogarnęłam tylko trochę mieszkanie, bo juz patrzec nie mogłam.

Miałam się zdrzemnąc chwilkę , wyszły 3 godziny i wstałam z takim bólem głowy, że jestem po apapie, aż mi prawie żoładek wychdził gardłem,ale mnie było tak zawsze przed @
W dodatku znówkłociłam się we śnie.Z natury mówię krótko, a przy tyłku, jak trzeba. A sąsiadce pogoniłam kota, aż kobitka ciekała przerażona:-)

:-)Widze,że spotkałam pokrwene dusze;-). Melduje się kolejna "śmieciara":-)
nawet w szkole mnie znają, dzieciaki sa zadowolone, jak maja ze mną wychowawstwo, bo zawsze sala ubrana na każdą okazję.I wstyd się przyznać, bo w styczniu skakałam po drabine, bo nikt inny nie przystroi sali na Choinkę.
no prosze to jest nas wiecej
a moze ktos zajmuje sie scrapowaniem jeszcze?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry