reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a teraz jak sie czujesz? wiesz ze nerwy nie pomagają, tylko nasilają objawy
na razie ok,chyba
bo skurczy nie czuje tylko lekki ucisk w dole
mąż mi dzwoni do jedego lekarza,bo jak na złosć nikogo teraz nie ma

Piwonia kurcze jak ci pomoc czmu tak daleko mieszkasz, juz bym byla:baffled::baffled::baffled:Mam nadzieje ze ci przejdzie:no::no::no:
ja tez mam nadzieje
napewno nie jest tak źle jak w nocy
nie mam tez żadnych plamien
i chyba maluszek sie wierci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie denerwuj się, oddychaj spokojnie, zrób sobie herbate i zamknij na chwile oczy...
może silnie zaczeła Ci się powiększac macica i stąd te skurcze, jak nospa nie pomagała mi to miałam od lekarza relanium 5mg i też pomagało.

ach spać nie mogę bo mam skórcze jakby brzuchaByłam z tym w zeszły poniedziałek u lekarza to mi przepisała dorażnie no-spe(max. 3 tabl. na dobę) oraz luteinę dopochwowo (i to mi pomaga).W ulotce pisze ,że to jest na rozluźnienie mięśni macicy i ogólna relaksacja mięśni narządów rodnych.Tylko po tym krwawieniu (dodam tylko ,że na pewno to nie miało nic wspólnego z tymi skórczami)kazali mi ją odstawić ,bo biorę duphaston.Jak go skończę brać to znów mam luteinę aplikować.

reklama
nie denerwuj się, oddychaj spokojnie, zrób sobie herbate i zamknij na chwile oczy...
może silnie zaczeła Ci się powiększac macica i stąd te skurcze, jak nospa nie pomagała mi to miałam od lekarza relanium 5mg i też pomagało.
leze,nospe forte biore i po niej mi przechodzi,nawet dosć szybko
teraz tylko trtoszke mnie w krzyżach boli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry