MALINKA2109
Fanka BB :)
Piwonia 3maj się dzielnie Kochana obyś szybko znalazła lekarza i poszła do kontroli!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tylko spokojnie i czym prędzej do lekarza... kurcze i znów nerwy:-(w nocy dostałam dziwnych skurczy,brzuch mi sie spinał,nogi mi sie trzęsły,jakieś dziwne mrowienie miałam
wziełam nospe i przeszło,ale rano sie powtórzyło,wiec znowu na nospie jestem i leze,mam nadzieje,ze do 12 lekarka bedzie,a potem bede szukała lekarza bo moja akurat ma od dzisiaj urlop:-(
takie mrowienie tez miałamwłasnie nie panikuj, powinnaś jak najszybciej się skonsultować.
ja w weekend miałam dziwne mrowienie krocza ale dowiem się wieczorem co to.
Trzymaj się
najgorsze,ze teraz nie mam jak,bo dzieci chore i nie ma z kim zostawictylko spokojnie i czym prędzej do lekarza... kurcze i znów nerwy:-(
a rodzice? mąż w pracy?najgorsze,ze teraz nie mam jak,bo dzieci chore i nie ma z kim zostawic
mąż w pracy w Krakowie,ale jak co to mam dzwonić,moja mama zajmuje sie wnukiem maym i nie ma go z kim zostawica rodzice? mąż w pracy?
to może pomysl czy jednak nie zadzwonić po niego?mąż w pracy w Krakowie,ale jak co to mam dzwonić,moja mama zajmuje sie wnukiem maym i nie ma go z kim zostawic
na razie siedze i szukam lekarza,który mnie przyjmie,bo w ostateczności mam tylo szpital,ale to ostateczność,bo dzieci choreto może pomysl czy jednak nie zadzwonić po niego?
a teraz jak sie czujesz? wiesz ze nerwy nie pomagają, tylko nasilają objawyna razie siedze i szukam lekarza,który mnie przyjmie,bo w ostateczności mam tylo szpital,ale to ostateczność,bo dzieci chore