reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witaj Kasiu!mam nadzieje że w konkursie jeszcze się wdrapiemy wyżej bo się zmartwiłam jak zobaczyłam ile jest osób przed nami:-( Głosuje codziennie i znajomym też linki posyłam...

Mika ja wam wszystkim zawsze strasznie dziekuje tylko ja juz nie chce wam ciagle klepac o tym konkursie bo on mnie juz wkurza a wam nie chce narzucac tego glosowania. Na nasze 10glosow tam przybywa 30 albo i wiecej. Nie ma sily Vaneska musi miec cos zakombinowane bo nie wierze w 1000 glosow na dobe. My wyprowamy flaki a tak w ciagu godziny ze 400 glosow, zeby ona jeszcze jakas sliczna byla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Aniaso moze masz racje i cos z tym zrobia, ja w kazdym razie sie nie zalamuje bo z pierwszej 50tki i tak jury bedzie wybierac 1 trojke takze mam jeszcze nadzieje, w koncu to nasze zdjecie jest sliczne, nieskromna no nie??:dry::dry::dry:

Kasiu masz absolutnie rację:-)
Malinka to faktycznie radocha jak sie w domu zrobi remont i jest ładnie, i czyściutko. Sama bym chciała, ale na razie nie mamy nic do remontu bo mieszkamy w wynajętym:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry