reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mam wiadomosc od Anety24183 bedzie miala synka!!!:-D:-D:-DKomp jej sie popsul i nie mogla dac znac:-DDobrze ze mamy te telefony:-D:-D:-D:-)

Ja ide spaciu bo mnie brzuszek dzis boli. Wzielam nospe i ide wypoczac dobranoc do jutra:-D:-D

czesxc dziewczyny, widze ze pojawily sie osoby ktorych nie bylo popoludniu. takze przedstawie sie jeszcze raz. jestem kamila i rowniez mam rozwiazanie w sierpniu, bardzo mi milo dolaczyc do waszego grona :):) aga ja dopiero wrocilam niedawno ale odrazu weszlam :):) :-)

Witaj Kamila!!! Ja do ciebie mam po sasiedzku - Swiat dziecka jest w Oliwie naprzeciwko Media Marktu, i tam i w Akpolu zdarza mi się robic zakupy bo nasze miasto niby spore ale wybór w nawet dużych sklepach jest kiepski i wszystko droższe!!! a w Trójmieście mam rodzinkę i dużo znajomych więc i zakupy przy okazji...

Ja dopiero dziewczyny nadrabiam ten watek z 2 dni - możecie się domysleć ile to czytania gaduły :) ale teraz to chyba powiem dobranoc i do jutra - synek mi tu daje popalić - do tej pory kopał na dole a teraz pierwszy raz czuję jeszcze w okolicach pepka...
Kamila - dobrze że u cibie chłopak bo mój biedak sam chyba towarzysko nie podoła jak będzie taki wysyp dziewczyn :):):)

Dzien dobry spioszki dzis moj wielki dzien i zaczelam sie stresowac ze hej, do tego głowa mnie boli ale to juz prawie norma.
Witam nową forumowiczke a anecie gratuluje synka :)

Cześć Kochane!!!
Witam nową sierpnióweczke!!!
Anetka GRATULUJE SYNKA:):):-D:-D:-D
Dopiero nadrobiłam zaległości!!!

Hej Ania!!
Ale tu cisza z rana śpią czy jak??Pewnie szykują się na USG bo dziś kilka dziewczyn idzie!!:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry