reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
DZIEWCZYNY JUŻ MAM PRAKTYCZNIE SKOŃCZONĄ ŁAZIENKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!RANY JAK JA SIĘ CIESZE!!naprawde jak bym Wam pokazała co było przedtem to niebo a ziemia!!Dziury w ścianach aż rury było widać na podłodze beton tylko zimno pełno pleśni a teraz to kafelki.Jeszcze mi tylko zostało upiększanie łazienki szafeczki itp.
He he ale mam radoche z łazienki:-p

Witajcie z rana:-)
prawie całą noc nie spałam u mnie strasznie wiało i jakos sie bałam, sama w łóżeczku:-( i oczywiscie kolejny sen, że będę mieć córeczke, zanim pójde na to usg to chyba zwariuje :-(:wściekła/y::wściekła/y:

Hej Aneczka!!U mnie też brzydko tylko że śnieg nie pada na szczęście ale wiatr bardzo mocny wieje i kropi deszczyk:baffled:

Hej Mika u nas to pogody podobne:tak:
A mi się ciągle śni że synka będe mieć!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No ba że bede sie chwalić :-)

Teraz do naszej Katarzynki.... rozmawiałam z koleżanką która brała udział w tym konkursie w tamtym roku i znalazła przekręt owszem działa... była nawet pierwsza...ale okazało sie ze szczescie nie trwalo dlugo bo wszystkie oszukane głosy zabrali, tak że jeśli vanessa ma super plan na zdobywanie głosów to nie ma co sie martwic :rofl2:

reklama
Czesc wszystkim. Widze ze plec na topie. Mi sie juz nie sni kogo urodze, dzis mi sie snilo ze mam inwazje dinozaurow w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U nas deszcz wiatr, brrrrrr zimno:baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry