reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry laseczki!
Ja dziś zaspałam normalnie, ale to pewnie dlatego, że wczoraj 2 spacery zaliczyłam. Mam nadzieję, że nie skończy się to czymś gorszym, bo już mnie w nosie kręci i gardło boli. Aplikuje herbatę z miodem i wezmę jeszcze rutinoskorbin z witaminkami.

Piwonia trzymam kciuki, żebyś już była po wizycie i żeby okazało się to tylko rozciąganiem macicy.

Załączniki

• t_motyle_106.gif
    t_motyle_106.gif
    11,4 KB · Wyświetleń: 64
reklama
witam sie i ja w ten deszczowy poranek brrr.... :dry:

hej Kamis_zgierska ;-) napewno bedzie Ci dobrze z nami sierpniówkami :)

Piwonia, odpoczywaj i nie denerwuj sie! W koncu Ty biedna non-stop na najwyzszych obrotach jestes, wiec moze to taki sygnal, ze pora nieco zwolnic? Wiec teraz relax, relax, relax!

Ja w sobote tez chyba troche przegielam, co dopiero wczoraj do mnie dotarlo.... A taaaki power mialam, ze zrobilam chyba wszystko, co bylo do zrobienia! No i w efekcie juz w sobote wieczorem, a potem w niedziele do poludnia moje dziecko W OGÓLE nie dawalo o sobie znac... :-( Nawet malego kopniaka nie dostalam :-( Juz sie zaczynalam powaznie martwic, na szczescie moj P. postawil mnie do pionu, i nie minal kwadrans, a zostalam zbombardowana kuksancami :-D uufff... kamien z serca :-)

jedno mnie tylko zastanawia... od wczoraj wlasnie czuje ruchy baaardzo nisko, na wysokosci spojenia lonowego :szok:
w srode mam usg to dopytam czy to normalne, ale pwoiedzcie prosze, jak to jest u Was? Bo juz mi do glowy same mysli typu skracajaca sie szyjka etc. przychodza... :szok::baffled::sorry2:

hej jakubka :):) no bardzo milo tu jest, wczoraj dziewczyny bardzo milo mnie przyjely a mialam pierwszy raz w ciazy straszny humor i potrzebowalam jakiegos wsparcia gdyz moj maz wyjechal do pracy tydzien temu. no i wlasnie to wsparcie tu otrzymalam z czegio bardzo sie cieszylam ::)
ja na temat kopniaczkow to niewiele moge powiedziec bo narazie tylko dwa razy czulam motyle w brzuszku a tak to zadnych mocniejszych uderzen :) ale juz sie doczekac nie moge. :-)
a co do obrotow takich wysokich to twoj maluszek odezwal sie dopiero jak i jego mama zwolnila, widac lubi jak sie relaxujesz :):):-D:-D

Maluchy jedzą II sniadanie, pranie wstawione więc robota się posuwa.
Obiad mam z wczoraj więc luz:-) duszone żeberka, kasza gryczana i muszę tylko jakąś surówke wymyśleć

reklama
no to ja moze troche przewrazliwiona jestem... :sorry:
ale w srode sprawdze, czy oby wszystko jest w porzadku ;)

kamis, biedna ty... rozlaka z mezem na 3 m-ce to dla mnie bylby istny dramat hehe... tymbardziej, ze ja to stworzenie stadne jestem i w samotnosci zyc nie umiem :)
no ale zycie zony marynarza na to skazane, wiec dasz rade ;) a dzieki bb i sierpniowka, napewno czas znacznie szybciej Ci minie, i wszelkie handry i smutki nie zabawia u Ciebie na dlugo ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry