reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kamila czuje od ponad tygodnia na pewno ale nie wiem dokładnie kiedy się to zaczeło:zawstydzona/y:z początku to było takie delikatne jakieś bąbelki,motylki jak by latały ale szybko pojawiło się mocniejsze ale to zazwyczaj czuje jak dużo odpoczywam i szczególnie jak leże lub wygodnie siedze-są bardzo delikatne-czekam na mocniejsze:tak:

reklama
Kamila czuje od ponad tygodnia na pewno ale nie wiem dokładnie kiedy się to zaczeło:zawstydzona/y:z początku to było takie delikatne jakieś bąbelki,motylki jak by latały ale szybko pojawiło się mocniejsze ale to zazwyczaj czuje jak dużo odpoczywam i szczególnie jak leże lub wygodnie siedze-są bardzo delikatne-czekam na mocniejsze:tak:

pewnie niedlugo dostaniesz mocniejszego kopniaczka :):) ja narzie tylko motylki czulam i kazdego dnia wyczekuje na cos wiekszego hehe:-D:-D

no to ja moze troche przewrazliwiona jestem... :sorry:
ale w srode sprawdze, czy oby wszystko jest w porzadku ;)

kamis, biedna ty... rozlaka z mezem na 3 m-ce to dla mnie bylby istny dramat hehe... tymbardziej, ze ja to stworzenie stadne jestem i w samotnosci zyc nie umiem :)
no ale zycie zony marynarza na to skazane, wiec dasz rade ;) a dzieki bb i sierpniowka, napewno czas znacznie szybciej Ci minie, i wszelkie handry i smutki nie zabawia u Ciebie na dlugo ;)

wlasnie ciezko ciezko :( widze ze doczytalas wiadomosci z wczoraj. na 3 miesiace to sie jeszcze nie rozstawalismy, a jeszcze teraz nosze malenstwo pod sercem i bardzo go potrzebuje, ale niestety nie mielismy innego wyjscia :( z czegos trzeba zyc... sama wiesz jak to jest. teraz bede codziennie tu zagladac bo zdecydowanie szybciej leci czas i do tego milo spedza sie czas :):)
a ty pij jak najwiecej herbatek z miodem i malina :);-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry