reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witajcie dziewczyny!! Przepraszam że przez dłuższy czas sie nie odzywałam ale strasznie dużo pracuję i to do późna w nocy.. dziś mam wolne wiec postanowiłam zajrzec co u Was słychac.. Widze że jest nas jeszcze więcej, ciesze sie strasznie. U mnie wszystko dobrze sie rozwija, dzieciątko rośnie prawidłowo i juz nawet wiem że to będzie wymarzony syn.. Dolegliwości podobnie jak na początku ciąży brak.Za kilka dni jade do Polski na miesiąc wiec będe miała troche wiecej czasu dla siebie i bobaska.. A 1go kwietnia ide po raz pierwszy z moim mężem do ginekologa.. ciekawe czy bedzie tak wzruszony jak ja za każdym razem jak widze maleństwo na ekranie.. Pozdrawiam was cieplutko i życze miłego dnia..

dev216prs__.png

Wlasnie tez zauwazylam i chcialam zapytac:confused::confused::confused:
Piwonia mnie juz ze dwa dni brzuch boli wlasnie od zaparc, a to potrafi uprzykrzyc zycie, mam nadzieje ze to wlasnie to
Witaj Bieta.:-D:-D
ale to nie był zwykły bol brzucha ja czułam mrowienie i jakby sie macica stawiala własnie
a wiecie ,ze mam jaja z lekarzami,skończy sie na tym,ze bede zmuszona jechac do szpitala

Witaj Bieta na sierpniówkach!!
Hej Femme,mąż napewno nie może się doczekać!Mój jak widział pierwszy raz to miał łzy w oczach:-D
Ale mi kruszynka dała kopniaka no szok:szok: taki był mocny ale to wspaniałe uczucie pierwszy raz czułam tak mocno!!!!1:-D

reklama
No wiec jestem. Rosnie mi pod seduszkiem zdrowy synuś i tu wszelkie gratulacje kierować do męża bo ja jak już sie dowiedzialam to chyba jednak coruchne gdzies tam sobie w glebi wymazylam, no ale wazne ze zdrowe. pozatym ja tez matke oszukałam i Bartkiem nie jestem :-D:-D:-D Nie no nie ma co ciesze sie bardzo z (chyba) Kubusia :tak::tak::tak::tak:

A i witam nowe sierpniówki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry