reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jestem już po dentyście, mała miała tylko przegląd a duża ufff wyrwany mleczak, bo pod rośnie stały, ciut popłakała, tak mi żal jej... ale cuż...:-(

Jestem już po dentyście, mała miała tylko przegląd a duża ufff wyrwany mleczak, bo pod rośnie stały, ciut popłakała, tak mi żal jej... ale cuż...:-(
:-( nie dziwie się ja nie lubie dentysty a powinnam tam polecieć!!!
Moja siostra jak była mała to uciekła z fotela i pobiegła do domu-ale mój tato nie miał zadowolonej miny-ciekawe co powiedział wtedy dentyście...

Hej!
A ja mam doła... Anielka znowu chora wiec ma siedziec w domu... mi się zaczeła znów poważnie stawiać macica - tak naprawdę ok jest jak leżę zrobie trzy kroki brzuch twardy i boli do tego łapię straszne zadyszkę (ale to przez krew) nie wiem czy te leki mi pomagają -nadal chodze jak snięta:-( a tu jeszcze Młoda chora i nie mam jak poleżeć...
To sie wyżaliłam

PIWONIA trzymam kciuki żeby wszystko było ok :tak:
ANIASO gratuluje Syneczka :-)

ja sie aż k nie boje, fakt nie miałam nigdy większych problemów z ząbkami i najchetniej bym sie zamieniła z córką ale niestety tak nie idzie:-(:wściekła/y:

Sory dziewczyny ja tak dzis z doskoku bo szlony dzien mam.:baffled::baffled:
Aniaso bardzo gratuluje syneczka, Kubus piekne imie bo sama ma Kubusia:-D:-D
Piwonia kurcze co oni sobie mysla do cholery:angry::angry::angry:Ale jedz kochana sprawdz, martwie sie o ciebie
Mju no wez ty tez nie strasz. :baffled::baffled:To moze odwiedz lekarza co??Moze cos przepisze

hej dziewczyny!! witam sie po weekendowej nieobecnosci!!
fajnie ze stale nas przybywa :-) ten sierpien bedzie wyjatkowo owocny!! :-)

Aniaso gratuluje synka!! Niech rosnie silny i zdrowy!!

Mju, Piwonia, bardzo mi was zal, ale jak trzeba lezec to trudno

Teraz lece czytac zaleglosci, ale bede zagladac

Kasiu - glos oddany, nie martw sie, zaraz naklonie cala firme do glosowania to troche bedzie lepiej

Ale się nasprzątałam! Uff jak co poniedziałek musiałam swój rytuał wykonać. Odkurzanie, kurze, mycie podług i łazienki. Jeszcze gary zostały. Ale mam je w .... gdzieś.
Piwonia, Mju, weźcie nie straszcie. Ja już przeżywam z wami. Trzymam kciuki, by wam szybko przeszło i żeby skończyło się tylko na strachu.
Aniaso gratuluje syneczka. Pamiętaj synkowie są zawsze mamusi a córeczki tatusiów!

Załączniki

• 2226446565656565656565.jpg
    2226446565656565656565.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 32
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry