Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hihi ja też innej ewentualności nie widzę. Ale wkurzam się, że jeszcze miesiąc muszę czekaćresztki-nie no nie moge
nie no coś Ty dostaniesz chłopca lub dziewczynke-mam nadzieje że spełni się i to co chesz to dostaniesz
Ja licze na dziewczynke-oby wytrzymać do 6 kwietnia!!!

No tak miesiąc to długo jak się czeka...ale teraz możemy sobie słodko marzyć....:-)Hihi ja też innej ewentualności nie widzę. Ale wkurzam się, że jeszcze miesiąc muszę czekać![]()
To tak jak ja Majaam!Efe, nie martw sie, a nie wiem czy i 21 bede wiedziała, bo półmetek 15 kwietnia i ne mam jeszsze umówionej wizyty na usg.Wezmę, co dadzą, czyli córeczkę;-)![]()
No ale sobie powtarzam że cierpliwość popłaca. I zajęłam się listą imion, więc może to mi zajmie głowę na ten czasNo tak miesiąc to długo jak się czeka...ale teraz możemy sobie słodko marzyć....:-)

He he fajnie to brzmi jak ktoś tak z boku czyta to sobie może fajnie pomyśleć sklep jakis że zamawiają dzieci?Bieta u Piwonii na chlopca ja prowadze zamowienia na coreczke, sporo juz zrealizowalamOby jeszcze sobie zrealizowac
![]()