reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
aneczka mam taka nadzieje :-) ze nie bedzie wygladac jak tluszczyk. Tez mysle ze juz powinnam miec pileczke tym bardziej ze to II ciaza, i to w tak krotkim odstpie czasu. Macica po pierwszej nie zdazyla sie jeszcze dobrze skurczyc, a tu juz musi sie rozkurczac po raz drugi :-) Wydaje mi sie zatem, ze brzusio szybciej bedzie widoczny

reklama
zeberka nie sa w Gymnasionie. W ogole nie jestem pewna czy tam jakies sa, bynajmniej ja nie moglam sie czegos takiego doszukac w ofercie, bynajmniej w Gdansku...
Ja jezdze na Morene. za karnet 10 wejsciowy place 140zl.

ANDZIAA suknia PIĘKNA! Oj, też bym sie stresowała - bo krój ma taki, że spore ryzyko jak sie będzie układac na brzuszku ale myslę, że krwacowe w salonie dostosują ją do Twoich potrzeb :)

dziekuje mju :-) mam nadzieje ze moje obawy okaza sie niepotrzebne. Na szczescie dogadalam sie z babeczkami w salonie, ze jesli suknia naprawde bedzie zle wygladac, i ja sie bede czuc w niej nieladnie to zamienimy na jakas inna w tej samej cenie. Ta opcja odejmuje nieco stresow :-) Choc Panie w salonie powiedzialy ze juz nieraz mialy taka sytuacja i dokladnie z ta suknia i brzuszek wyglada w nich uroczo :-)

witam dziewczyny serdecznie!! :-D
dawno mnie tu nie było, ale czytam was codziennie
widzę, że prawie kazdej cos dolega w zwiazku z ciążą-choćby to "bulgotanie" w brzuchu, ja też tak mam, ale wydaje mi się że to raczej w jelitach sie przewraca, może to z tego przejedzenia bo apetyt dopisuje i aż boję się na ilu kg zatrzyma się moja waga?
w czwartek wyieram się na badania-wyniki zalecone przez lekarza(jest ich aż 9!!!) i jak podliczyłam cennik to wyszło prawie 200zł!!! :baffled:
no ale cóż, dla dzidzi wolę wszystko wiedzieć i żeby było ok!!!
czy któraś z was robiła badania na antyHIV czy może były jakieś obawy?

Andzia, kiecka super! :-)

No własnie dziewczyny, robilyscie badanie na HIV? Mi lekarka zleciła. W moim miescie robi sie to badanie w 1 punkcie, ale nigdy mi nie jest po drodze.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry