Piwonia_2
Fanka BB :)
dokładnie i jak coś to uwazaj bo to duży stres jest jednak,ja bedziesz widziała,że nie dajesz rady lepiej odpuścc i wyjśćDzięki Dziewczyny :-)
Zrobię tak jak mówicie bo to i tak sama ta ceremonia to będzie dla mnie przezycie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie i jak coś to uwazaj bo to duży stres jest jednak,ja bedziesz widziała,że nie dajesz rady lepiej odpuścc i wyjśćDzięki Dziewczyny :-)
Zrobię tak jak mówicie bo to i tak sama ta ceremonia to będzie dla mnie przezycie![]()
30 stopni a wirowanie zrób na mniejsze obrotyDOKŁADNIE!
Ok laski! Lecę się ubrać i pranie wstawić. Chce po raz pierwszy koc wyprać i zastanawiam się w jakiej temperaturze bo mi metka się wytarła![]()
Sempe z nieba mi spadłaś?30 stopni a wirowanie zrób na mniejsze obroty

Mam super nową pralkę LG 7,5kg która ma takie programy że mi się nie śniło ale na koce nie ma tylko narzuty? Stąd moje zdziwienie.nawet w starszych pralkach powinien być trochę inny program do takich rzeczy
a dobrą opinie ma ten sprzedawcaA wiecie jaka jestem wkurzona...
5 marca zamówiłam sobie na Allegro spódnicę ciążową, tego samego dnia od razu wpłaciłam pieniądze i do tej pory paczki nie dostałam![]()

Karincia trzeba było za pobraniem wziąść! Pisz maila do tego sprzedawcy może się jakoś wytłumaczy.A wiecie jaka jestem wkurzona...
5 marca zamówiłam sobie na Allegro spódnicę ciążową, tego samego dnia od razu wpłaciłam pieniądze i do tej pory paczki nie dostałam![]()