Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Och...Nasza Kasia dziś miała wizytę u gina rano i przy dwóch przenoszonych ciążach nikt by nie pomyślał a tu się okazuje że ma jakby lekkie rozwarcie więc ma zalecenie dużo leżeć![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Och...Nasza Kasia dziś miała wizytę u gina rano i przy dwóch przenoszonych ciążach nikt by nie pomyślał a tu się okazuje że ma jakby lekkie rozwarcie więc ma zalecenie dużo leżeć![]()
o rany to niech odpoczywa jak najwiecej i oby wszystko dobrze byłoNasza Kasia dziś miała wizytę u gina rano i przy dwóch przenoszonych ciążach nikt by nie pomyślał a tu się okazuje że ma jakby lekkie rozwarcie więc ma zalecenie dużo leżeć![]()
no takie omijam,jabłka jak jem to ze skórką,a ryżu nie jemGotowane lub starte jabłka wzmagają zaparcia. Ale chipsy z jabłek suszonych pomagają. Poprawiłam swój post jeszcze.
Cholipka Sempe a ja wtedy sól do prania firanek nasypałam![]()
tak dużo zdrówka dla niej i dzidzi i niech leniu****e ile się da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o rany to niech odpoczywa jak najwiecej i oby wszystko dobrze było
no te stópki to superancko wyszłyzrobiłam zdjecia telefon wiec nie najlepszej jakości ale to mój synuś i jego stópki:-)