MALINKA2109
Fanka BB :)
Karincia mam nadzieje że szybko się sprawa wyjaśni-teraz tyle tych oszustów!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poproś o numer nadania paczki wtedy można na poczcie sprawdzic czy taka przesyłka do nich dotarła wogóleNiby dobre opinie ma, same pozytywy, żadnego negatywu, no i jest super sprzedawcą
Ona mi napisała maila 16.03 że wysłała mi właśnie 16 paczkę i że jesli nie dojdzie w ciągu 7-10 dni to mam dać jej znać.
Pisałam do niej wczoraj że do tej pory nic nie otrzymałam i że równolegle robiłam inne transakcje na Allegro i dawno wszystko do mnie dotarło więc z poczta jest wszystko ok
Do tej pory nic nie odpisała, jeszcze poczekam a jak nie, to zadzwonię tam![]()
A Piwonia w ostatnim M jak Mama napisali że przy zaparciach nie powinno się jeść produktów z błonnikiem. Na początku tak, ale już jak się robi gorzej to nie, bo zaostrzają sprawę. Piszą żeby sobie czopkiem glicerynowym pomóc.byłam w sklepie i przynioslam sobie jakis sok warzywny z Frtuny maly na sprobowanie i musli,ktore tez są podobno dobre przy zaparciach
acha no to niewiedziałamA Piwonia w ostatnim M jak Mama napisali że przy zaparciach nie powinno się jeść produktów z błonnikiem. Na początku tak, ale już jak się robi gorzej to nie, bo zaostrzają sprawę. Piszą żeby sobie czopkiem glicerynowym pomóc.
no ja tez śrdenio co 4 dni szłam,ale w tym ostatnim to z bólu juz wyłam bo ja mam bardzo leniwe jelita i niemogłam poprostu tego z siebie wyrzucićEfe do firanek wsypuje się 1/4 proszku co do normalnego prania:-)
Jeżeli chodzi o zaparcia to ja chodzę co 3 dni ale tego 3 dnia to idę ze 4 razy!!!!!na mnie działa winogrono i jabłka i biały chleb, piję 1,5litra wody wiecej nie dam rady