reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Niby dobre opinie ma, same pozytywy, żadnego negatywu, no i jest super sprzedawcą :tak:
Ona mi napisała maila 16.03 że wysłała mi właśnie 16 paczkę i że jesli nie dojdzie w ciągu 7-10 dni to mam dać jej znać.
Pisałam do niej wczoraj że do tej pory nic nie otrzymałam i że równolegle robiłam inne transakcje na Allegro i dawno wszystko do mnie dotarło więc z poczta jest wszystko ok :tak:
Do tej pory nic nie odpisała, jeszcze poczekam a jak nie, to zadzwonię tam :wściekła/y:
poproś o numer nadania paczki wtedy można na poczcie sprawdzic czy taka przesyłka do nich dotarła wogóle

Dobra pralka łyknęła koc. Ustawiłam program swetry 30 stopni i 400 wirowania. No i koc jest strasznie gruby więc pewnie dużo wody wchłonie.
Te nowe pralki to sama elektronika i nawet jak zechcę coś uprać to nie znaczy że jej się to spodoba. Ostatnio jak prałam firanki zaczęła piszczeć i przerwała pranie bo za dużo piany było. Mama mi powiedziała, że zawsze ręcznik wrzuca z firankami.

Biorę się za resztę obowiązków. Miłego dnia dziewuszki:-)

byłam w sklepie i przynioslam sobie jakis sok warzywny z Frtuny maly na sprobowanie i musli,ktore tez są podobno dobre przy zaparciach
A Piwonia w ostatnim M jak Mama napisali że przy zaparciach nie powinno się jeść produktów z błonnikiem. Na początku tak, ale już jak się robi gorzej to nie, bo zaostrzają sprawę. Piszą żeby sobie czopkiem glicerynowym pomóc.
No i gotowana marchewka i ryż wzmagają zaparcia. A jabłka pomagają tylko jak są surowe i jedzone ze skórką.

Ostatnia edycja:
Efe do firanek wsypuje się 1/4 proszku co do normalnego prania:-)

Jeżeli chodzi o zaparcia to ja chodzę co 3 dni ale tego 3 dnia to idę ze 4 razy!!!!!:szok::szok::szok: na mnie działa winogrono i jabłka i biały chleb, piję 1,5litra wody wiecej nie dam rady

Efe do firanek wsypuje się 1/4 proszku co do normalnego prania:-)

Jeżeli chodzi o zaparcia to ja chodzę co 3 dni ale tego 3 dnia to idę ze 4 razy!!!!!:szok::szok::szok: na mnie działa winogrono i jabłka i biały chleb, piję 1,5litra wody wiecej nie dam rady
no ja tez śrdenio co 4 dni szłam,ale w tym ostatnim to z bólu juz wyłam bo ja mam bardzo leniwe jelita i niemogłam poprostu tego z siebie wyrzucić
ja jadłam biały chleb teraz zmieniam na ciemne,winogrona nie próbowałam,a w końcu tak na mieszam ze z kibla nie wyjde,ale to tez dobrze
a musli kupuje z suszaoną sliwką,jabłkiem i rodzynkami,przed ciążą takie jadłam na zaparcia i pomagało,zobaczymy teraz ja juz wszystkiego chce spróbowac

Gotowane lub starte jabłka wzmagają zaparcia. Ale chipsy z jabłek suszonych pomagają. Poprawiłam swój post jeszcze.

Cholipka Sempe a ja wtedy sól do prania firanek nasypałam:confused:

reklama
Nasza Kasia dziś miała wizytę u gina rano i przy dwóch przenoszonych ciążach nikt by nie pomyślał a tu się okazuje że ma jakby lekkie rozwarcie więc ma zalecenie dużo leżeć i brać duphaston,magnez i nospe ale nie jest to cos strasznego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry