reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no takie omijam,jabłka jak jem to ze skórką,a ryżu nie jem
To ja już nie wiem Iwonko jak ci poradzić. Ja już miałam takie stany zaostrzone ale wtedy kefir mi pomagał a wiem że ty nie pijesz. I nie powiem głośno co mi wyskoczyło po tych męczarniach:wściekła/y:

Trzymam kciuki za Kasie i jej Miłoszka. Oby szybko wszystko wróciło do normy
:tak:

Przed ciąże tez miałam lekkie zaparcia ale wystarczyło w weekend "o jeden drink za duzo" i pusta byłam przez kilka dni :tak::tak::tak:
no staram sie jak moge ,ale ja wogole od dziecka miałam do nich tendencje,taka widocznie uroda moich jelit:crazy:
ja juz nawet chciałam sie jakaś jelitowka zarazić bo byloby mi ulzyło,ale lekarka mi powiedziała,ze po 14 tyg. jakis hormon mocniej sie wydziela i dlatego cieżarne mniej łapią takie dolegliwości

To ja już nie wiem Iwonko jak ci poradzić. Ja już miałam takie stany zaostrzone ale wtedy kefir mi pomagał a wiem że ty nie pijesz. I nie powiem głośno co mi wyskoczyło po tych męczarniach:wściekła/y:

Trzymam kciuki za Kasie i jej Miłoszka. Oby szybko wszystko wróciło do normy
:tak:
ja juz wczoraj pisałam,ze mam pierwszego hemoroida,a zwykle dopiero po porodzie sie u mnie zdarzały:angry:
a jak bede musiala to i kefir wypije bo nie moge miec zaparc i juz

Dzien dobry,
Witam sie i ja... :-) dopiero wstalam bo dzisiaj wolne... :-D jak cudownie pobyc w domku...:rofl2:
wlasnie sniadanko wcinam a potem do kumpeli na kawke uciekam
a wczsniej moze wreszcie na to badanie krwi pojde chociaz nie chce mi sie bo pogoda do d..., a propo - to ja tez mam na cukier zrobic ale zadnych dziwnych specyfikow czy rytualow nie musze przed tym robic...:baffled:
Lece poczytac zaleglosci...

reklama
witam się w ten ponury okropny i przygnębiający dzień
ja miałam problemy z zaparciami przed ciążą a teraz odpukać jak ręką odjął, ide codziennie ewentualnie co drugi i nie ma problemów
jeśli chodzi o zaparcia to można wypić łyżkę oleju na czczo wiem że to nie dobre ale pomaga, codziennie taka porcyjka, później maślanka też rewelacja, wiele osób po maślance zapomniało co to zaparcia, na mnie działała kawa na pusty żołądek, a jeszcze jak przy tym zapaliłam to już było murowane posiedzenie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry