Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja już nie wiem Iwonko jak ci poradzić. Ja już miałam takie stany zaostrzone ale wtedy kefir mi pomagał a wiem że ty nie pijesz. I nie powiem głośno co mi wyskoczyło po tych męczarniachno takie omijam,jabłka jak jem to ze skórką,a ryżu nie jem

no staram sie jak moge ,ale ja wogole od dziecka miałam do nich tendencje,taka widocznie uroda moich jelitPrzed ciąże tez miałam lekkie zaparcia ale wystarczyło w weekend "o jeden drink za duzo" i pusta byłam przez kilka dni![]()

ja juz wczoraj pisałam,ze mam pierwszego hemoroida,a zwykle dopiero po porodzie sie u mnie zdarzałyTo ja już nie wiem Iwonko jak ci poradzić. Ja już miałam takie stany zaostrzone ale wtedy kefir mi pomagał a wiem że ty nie pijesz. I nie powiem głośno co mi wyskoczyło po tych męczarniach
Trzymam kciuki za Kasie i jej Miłoszka. Oby szybko wszystko wróciło do normy![]()

ja tez ide polezec troszkeOpuszczę was na chwilę bo kuzynka już jedzie do mnie na kawę. Miłego przedpołudnia laski!;-)

jak cudownie pobyc w domku...