reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

I to jest zdrowe podejscie aga, niestety dla mnie juz za pozno, nastawilam sie na dziewczynke

kasia jestesmy na 2-gim miejscu. Jescze 150 glosow i spowrotem bedzie pierwsze!! Moze jutro sie uda??

reklama
Widzialam glosy, widzialam i jest mi z tym dobrze:-D:-D
Moze faktycznie jest szansa na pierwsze:szok::-D
Ja sie nastawilam na dziewczynke, ale wcale sie nie zdziwilam jak powiedziala ze chlopak:tak:Zaakceptowanie tego no coz mam na to dosc duzo czasu, wazne teraz zeby donosic

reklama
Witajcie Sierpnióweczki
Ja niestety dziś długo byłam w pracy i padam, do tego znów mnie rozbiera i zaraz rozkładam łóżko. Jutro na krew, a tak chciałam mieć dobre wyniki:zawstydzona/y:. Z jednej strony, będzie łatwiej o zwolnienie, bo chce prosić o takie do końca. Z drugiej szkoda maleństwa, a i tak odpowiednio bym nasciemniała. Boję się, że tym razem to jakieś grypsko, albo przynajmniej angina, bo mnie zaczęło łamać ok 14, jestem rozpalona, a temperatura 36.5-36.7 i niemam na nic apetytu:no:

Gratulacje dla przyszłych mamuś synusiów.
U mnie też pewnie będzie, bo słysze ostatnio same komplementy, brzusio wysoko, a i takie mam przeczucie.

Basia, jak zbyt dużo pijesz, to może się odzywać cukrzyca.

Do góry