reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
jeszcze nie wyjęłaś ciążowych:confused:
widzę ,że tu już pustkami świeci więc uciekam ,filmik zaraz odprężę się:-)
do jutra dziewczyny:-) dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
witajcie kpochane!!!
dawno mnie nie było ale dziś nareszcie udało się naprawić kompa!!!
oj brakowało mi was okropnie!!!
nie wiem czy wiecie ale będe miała syna,no i wyniki troche lepiej a więc samopoczucie też:)
:-):-):-):-):-)

reklama
Dwie godziny czytalam zaleglosci z wczoraj i dzisiaj:)

Piwonia ja nie radze sensesu. Kiedys mialam okropne zaparcie i wypilam herbatke z senesem. Skonczylo sie okropna trzy dniowa biegunka i silnym bolem brzucha. Lazienka - sypialnia kursowalam cale trzy doby, odwodnilam sie. Moze to tylko moj organizm tak reaguje ale przestrzegam bo okropnie sie czulam.

Aneta gratuluje:)

bajorekaga trafilas akurat w moja dziedzine, wiec moge Ci doradzic. Jezeli masz kamien nazebny to koniecznie go usun. Szotkuj zeby czesciej niz do tej pory. Rob to ruchami wymiatajacymi zeby nie podrazniac bardziej dziasel. Listerine Ci raczej nie pomoze. Jutro napisze Ci jaki srodek jest najlepszy a zarazem bezpieczny w ciazy (te mocniejsze nie sa wskazane).

Bylam dzis w szkole rodzenia i od poniedzialku zaczynam gimnastyke dla kobiet w ciazy (szkoda ze tak pozno). Kurs zaczne w maju bo pozniej moja polozna bedzie na urlopie. Bedziecie przechowywaly krew pepowinowa? Bo mi polozna powiedziala ze warto i na pewno to zrobie. Ide obejrzec jakis film, do jutra.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry