reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Pewnie ze nie warto, ja sama nieraz jak mi sie nie chce latac po skierowania to place i tyle to nie sa drogie badania bynajmniej u nas.
A do ciuchow wracajac to ja mialam ale niedawno wyrzucilam z mysla ze juz sie nie przyda. To samo spotkalo wozek z tym ze sprzedany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej Aneczka!
Dobrze, że mi dziewczyny przypomniałyście. Ja też muszę badania prywatnie zrobić bo mi coś w przychodni skierowania nie dali. Powiedzieli, że na całą ciążę 2-3 skierowania się należą:szok: To ich ma w d... Tylko nie wiem co zrobić oprócz moczu i morfologii. Na co wy dostajecie skierowania?

Czesc dziewczyny:)
Witam po po krótkiej przerwie, wyobraźcie sobie że wczoraj od 8 rano do 20 wieczorem nie miałam pradu... jakaś poważna awaria chyba, zimno w chacie, lodówka rozmrozona... masakra, za to dzieciaki miały ubaw, wszędzie świece, wiec dla nich to powód do zabawy hihi ale już jestem znów z Wami... co tam u Was? musze ciut nadrobić... Pisałam wczoraj na kom do Piwonii ale mi nie odpisała :(

reklama
Efe a toxo mialas, WR??Glukoza na czczo?? Z obciazeniem to tak miedzy 24-28 tygodniem sie robi
Toxo miałam Kasiu. Nie chorowałam, więc się pilnuje. WR ostatnio w normie, ale to w styczniu było. Glukozy jeszcze nie było bo za wcześnie i pewnie dostanę na wizycie 8 kwietnia. Chodzi mi o standardowe badania.
-Mocz
-morfologia
-WR?
No i co tam więcej macie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry