Mika75
Fanka BB :)
wyniki ma mama, patrząc na normy chyba sa dobre, ale w srode ide do gin wiec zobaczymy co powie... ale ciężko było...cześć mika, jak tam po badaniach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wyniki ma mama, patrząc na normy chyba sa dobre, ale w srode ide do gin wiec zobaczymy co powie... ale ciężko było...cześć mika, jak tam po badaniach
to dobrze, pewnie jakby było cos nie tak to zadzwonili by do ciebie. A dlaczego było ciężko?wyniki ma mama, patrząc na normy chyba sa dobre, ale w srode ide do gin wiec zobaczymy co powie... ale ciężko było...

jak weszłam do przychodni o 7 wyszłam po 10 i 3 pobrania z żyły wrrr, mimo że miałam ksążke ze soba to nie mogłam tam wysiedziec, a płyn?? okropny bleeeeeeee, chyba z pół litra musiałam tego wypić...to dobrze, pewnie jakby było cos nie tak to zadzwonili by do ciebie. A dlaczego było ciężko?![]()

oj to współczuję, ale jakoś musimy dotrwać do konca i oby ze szczęsliwym koncem czyli zdrowiutką dzidzią :-);-)mika to współczuję. Ja juz jestem przyzwyczajona do kłucia, a na począdku mdlałam i koniec. Film się urywał. Mam kiepskie żyły więc czasem mi szukają w obu rękach. Czasem się wbiją, pogrzebią a krwi nie ma, i dawaj to samo w drugiej. I tak co 2- 3 tygodnie...