kaskax25
mama wspaniałej trójki
Hej, dzis witam sie pierwsza
Mam dobry humorek bo wczoraj do pozna szalalam sobie na allegro i z pomoca dwoch przyjaciolek
wybralam sobie spodnie i bluzeczke. Za bradzo tanie pieniadze zreszta. POdejrzewam ze za te cene u nas nawet spodni bym nie kupila. A to moj zakup.spodnie
ELEGANCKIE SPODNIE CIĄŻOWE!!! rozm XXXL (585322492) - Aukcje internetowe Allegro
No i bluzka Deli bedziesz zdziwona ale tak mi sie podobala a tam napisali ze sie rozciaga
Śliczna tunika na każda okazje!!!kolory (588433563) - Aukcje internetowe Allegro
wybralam czarno-bialo bo spodnie popiel to chyba bedzie pasowac.
Dziewczyny przytrzymalam do pozna to pewnie beda odsypiac

Po wczorajszym lezeniu dzis czuje sie lepiej a i zakupy poprawily mi humor:-):-)
Szkoda tylko ze musze tyle lezec pojechalabym sobie gdzies odstrojona.

Mam dobry humorek bo wczoraj do pozna szalalam sobie na allegro i z pomoca dwoch przyjaciolek

wybralam sobie spodnie i bluzeczke. Za bradzo tanie pieniadze zreszta. POdejrzewam ze za te cene u nas nawet spodni bym nie kupila. A to moj zakup.spodnieELEGANCKIE SPODNIE CIĄŻOWE!!! rozm XXXL (585322492) - Aukcje internetowe Allegro
No i bluzka Deli bedziesz zdziwona ale tak mi sie podobala a tam napisali ze sie rozciaga
Śliczna tunika na każda okazje!!!kolory (588433563) - Aukcje internetowe Allegro
wybralam czarno-bialo bo spodnie popiel to chyba bedzie pasowac.
Dziewczyny przytrzymalam do pozna to pewnie beda odsypiac

Po wczorajszym lezeniu dzis czuje sie lepiej a i zakupy poprawily mi humor:-):-)
Szkoda tylko ze musze tyle lezec pojechalabym sobie gdzies odstrojona.

.