reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej, dzis witam sie pierwsza:-D
Mam dobry humorek bo wczoraj do pozna szalalam sobie na allegro i z pomoca dwoch przyjaciolek:-D:-Dwybralam sobie spodnie i bluzeczke. Za bradzo tanie pieniadze zreszta. POdejrzewam ze za te cene u nas nawet spodni bym nie kupila. A to moj zakup.spodnie
ELEGANCKIE SPODNIE CIĄŻOWE!!! rozm XXXL (585322492) - Aukcje internetowe Allegro
No i bluzka Deli bedziesz zdziwona ale tak mi sie podobala a tam napisali ze sie rozciaga
Śliczna tunika na każda okazje!!!kolory (588433563) - Aukcje internetowe Allegro
wybralam czarno-bialo bo spodnie popiel to chyba bedzie pasowac.
Dziewczyny przytrzymalam do pozna to pewnie beda odsypiac:-D:-D
Po wczorajszym lezeniu dzis czuje sie lepiej a i zakupy poprawily mi humor:-):-)
Szkoda tylko ze musze tyle lezec pojechalabym sobie gdzies odstrojona.:cool2:

reklama
to i ja się przywitam:-)
zmiana pogody się szykuje głowa mi pęka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kasiu gratuluję zakupu spodnie mi się strasznie podobają:-):tak:
T ma dziś wolne a zaraz z młodym do lekarza:wściekła/y::-(

dzień dobry, za oknem masakra, pada i wieje, dobrze że się mieszczę w spodnie przeciwdeszczowe bo bez nich ani rusz.
Aneczka, wyjęłam ciążowe, ale takie na początek, a teraz tak mi brzuch urósł że muszę te większe są w sam raz:szok:.
Kasia ładne te ciuszki, ja mam takie eleganckie spodnie, jak znalazł na święta, bardzo przydatne, a jaka urocza tuniczka:tak:.

Aga mam nadzieje ze bardzo sie rozciaga bo nie bylo wiekszych rozmiarow a strasznie mi sie podobalo a ze te pieniadze to warto bylo zaryzykowac. Dam ci znac jak dojdzie:-D:-D
Miranda ja to tylko ze dwie bluzkiciazowe mam i w koncu do mnie dotarlo ze nie moge ciagle w dresach latac bo mnie cisnie w brzuch.:tak:A i rozmiar od razu bralam wiekszy bo kto wie co bedzie dalej

dziewczynki, powiedzcie mi czy ginekolog prywatnie może dać mi skierowanie na badanie cukru i tarczycy? On jest ordynatorem w szpitalu, a przyjmuje prywatnie. Chcę zrobić zaraz jak przyjadę ten cukier, jeszcze przed świętami bo nie chcę całe święta zastanawiać się czy mogę jeść ciasta mamy czy nie, a mam mało czasu, więc wolę go nie tracić.

Kasia, ja to po poprzedniej ciąży mam w czym chodzić, 1 spodnie eleganckie, 2 pary jeansów, 1 materiałowe sportowe, z 2-je dresowych i bluzek ciażowych, ale letnich z 5, ubieram je na golfy i długie bluzki z długim rękawem, nie nażekam, a moda teraz taka że praktycznie wszystke tuniki i bluzeczki jak na kobiety w ciąży to i z górami problemu nie mam...

reklama
Dzień doberek!
Ja już od 7 nie śpie ale przez ostatnią godzinę starałam się zmusić choć by do chwili snu. Kicha już nie mogę. :wściekła/y: Znowu wieczorem padnę o 22:00:wściekła/y:

Mi się mleka chce. Wczoraj wieczorem musiałam na kolację zjeść płatki z mlekiem a dziś rano zamiast kawy gorącą czekoladę pije. No do tego to mi już tylko chlebek z powidłami śliwkowymi pasował.

No więc ja sobie zjem i poczytam zaległości, bo totalnie nie w temacie jestem:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry