reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej dziewczyny :)
Kasiu - ciuszki fajne, mam nadzieje że podpasują
Efe - bardzo dobrze żebyś mogła swoje sprawdzić w praktyce i wtedy zdecydowaćja kupiłam takie SPODNIE CIĄŻOWE JEANS 3 KOLORY XL (584162695) - Aukcje internetowe Allegro - prawdopodobnie z tej samej szwalni co Kasia :) i powiem wam że sie troche zawiodłam - bo spodziewałam się badziej typowych dżinsów a te są cienkie ibardzo rozciągliwe - tzn są wygodne ale bardziej chyba jako dresy bede je nosić a nie spodnei do wyjściaw dodatku troche za duże ale to może akurat zaprocentuje pod koniec ciązy bo z poprzedniej zapamietalam ze w miare jak brzuch rósł to i w biodrach i pod brzuchem zaczynały mnie wszystkie spodnie uwierac

Ostatnia edycja:
co do krwi pępowinowej to się z wami zgadzam - jeszcze nikt tego nie wykorzystał i na razie to są same prognozy że może uda się to wykorzystac a nie dane (na którymś watku miałysmy linka gdzie było to dobrze opisane - nie paietam czy na zakupach czy tutaj???)
no chyba że ktoś ma naprawde sporo kaski i taki koszt mu nie robi, może to potraktować jako takie ubezpieczenie które pewnie nie będzie potrzebne ale niech sobie będzie - wtedy - czemu nie :)
a połozne to poleają bo jak ktoś kupi przez ich szkołe rodzenia to prawdopodobnie jakąś prowizję z tego mają - u nas też to sżło przez szkołe rodzenia

reklama
Wiec moze faktycznie nie warto. 2500 za pobranie a potem przechowywanie...

Wy tu o obiadku a ja jeszcze sniadanko jem. Kanapke z poledwica, pomidorem i majonezem:) a na obiad ugotuje zurek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry