reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Spytam jeszcze lekarza przy okazji. Polecal mi bardzo szczepionke na raka szyjki macicy. Zaszczepilam sie pomimo ze sa przerozne opinie na ten temat. Nie zaluje wydanych pieniedzy bo czuje sie podswiadomie spokojniejsza. Moja prcownica przeszla pare miesiecy temu raka szyjki macicy. Koszmar no i nie moze miec juz dzieci...

reklama
3 lata temu pobranie krwi pepowinowej u nas 4 tys....

teraz może też taniej, nie wiem
ja właśnie wciągnęłam 2 kanapki z kiełkami i pomidorem i paróweczki cielęce ale muszę się brać do roboty a tu ciągle jakieś nowe posty - muszę się jednak zawziąć i odłączyć :(
także miłego dnia dziewczyny życzę i do przeczytania wieczorem :)

Moja koleżanka zaraz po rozwodzie z mężem zachorowała na raka szyjki macicy (oczywiście we wczesnym stadium ,bo regulernie się badała).Miała jedną operację ,chemii nie trzeba było brać.I w 2008 r urodziła sn ślicznego chłopczyka (ma już jednego)i za rok bedzie kolejne dziecko.Sprawa indywidualna.

a zmobilizowałyście mnie do porządnego obmierzenia i u mnie na chwilę obecną
biust 104 ( i niestety wciąż rośnie bo swędzi jak diabli :))
pod biustem 85 cm
na wysokości pępka 99 ale 5 cm niżej 105cm
biodra 103 cm

także Sempe - w sumie te nasze wymiary nie różnia się jakoś tak bardzo :) wszystkie dość podobne wymiarowo choć na zdjęciach brzuszków trzeba przyznać że już wygląda na dużo większe zróżnicowanie...
hmm to naprawde niesamowite ze te wymiary podobne;-) muszę w koncu zrobic zdjęcie i wkleić może BB działa wyszczuplająco;-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry