reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej dziewczyny :)
Kasiu - ciuszki fajne, mam nadzieje że podpasują Efe - bardzo dobrze żebyś mogła swoje sprawdzić w praktyce i wtedy zdecydowaćja kupiłam takie SPODNIE CIĄŻOWE JEANS 3 KOLORY XL (584162695) - Aukcje internetowe Allegro - prawdopodobnie z tej samej szwalni co Kasia :) i powiem wam że sie troche zawiodłam - bo spodziewałam się badziej typowych dżinsów a te są cienkie ibardzo rozciągliwe - tzn są wygodne ale bardziej chyba jako dresy bede je nosić a nie spodnei do wyjściaw dodatku troche za duże ale to może akurat zaprocentuje pod koniec ciązy bo z poprzedniej zapamietalam ze w miare jak brzuch rósł to i w biodrach i pod brzuchem zaczynały mnie wszystkie spodnie uwierac
Basiu właśnie te spodnie chciałam kupić jak się okazało że jestem w ciąży i zaczęły mnie uwierać normalne jeansy! Teraz już wiem, że muszę mieć mniejszy rozmiar niż przed ciążą, bo mi wszystkie z tyłka spadają. A co śmieszniejsze do kruszynek nie należę. W biuście dziś mi 109 wyskoczyło :szok:
No i koniecznie szlufki muszą być!

Ja jestem sceptycznie nastawiona do Banków Krwi Pępowinowej, głownie dlatego, ze prywatne banki krwi nie spełniają podstawowych norm. Krew nie jest badana w żaden sposób i w zasadzie nie wiadomo jak tak naprawdę przechowywana. Ponadto istnieje niezmiernie mała grupa chorób, które mozna leczyć przeszczepami komórek macierzystych. tymczasem jest jej tak mało, ze moze służyc do leczenia wyłącznie małych dzieci (do 30kg, to dziecko 7-8 letnie). dwa- że wiele chorób krwi wieku dziecięcego jest spowodowana wadami genetycznymi- więc taką krew mozna tylko wylać do zlewu, nic więcej. No i cena! 2 tyś za pobranie do probówki krwi, którą normalnie się wylewa??? To już czyste żerowanie na lękach i obawach świeżo upieczonych rodziców.... Ale to tylko moja opinia :sorry2:

Cześc gwiazdeczki moje najpiękniejsze!!!!!

My nie będziemy pobierali i przechowywali krwi pępowinowej.

A co do piwa, to mam niesamowitą ochotę!!!!!! Trzy miesiące po urodzeniy Kuby wypiłam Redds'a 0,2 l i.... poszłam zakręcona spać! Zresztą jak mawia mój P - jestem ekonomiczna. Jedno piwo i więcej nie zmieszczę!

a zmobilizowałyście mnie do porządnego obmierzenia i u mnie na chwilę obecną
biust 104 ( i niestety wciąż rośnie bo swędzi jak diabli :))
pod biustem 85 cm
na wysokości pępka 99 ale 5 cm niżej 105cm
biodra 103 cm

także Sempe - w sumie te nasze wymiary nie różnia się jakoś tak bardzo :) wszystkie dość podobne wymiarowo choć na zdjęciach brzuszków trzeba przyznać że już wygląda na dużo większe zróżnicowanie...

reklama
Na razie na kase i prace nie narzekam oby zdrowia starczyło i sił na taka gromadkę,ale myslę,ze po córeczce odczekam tak ze 3-4 lata i biorę się za następne.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry