aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
zbedny wydatek
a ludzie nie wiedza i placa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Basiu właśnie te spodnie chciałam kupić jak się okazało że jestem w ciąży i zaczęły mnie uwierać normalne jeansy! Teraz już wiem, że muszę mieć mniejszy rozmiar niż przed ciążą, bo mi wszystkie z tyłka spadają. A co śmieszniejsze do kruszynek nie należę. W biuście dziś mi 109 wyskoczyłohej dziewczyny
Kasiu - ciuszki fajne, mam nadzieje że podpasują Efe - bardzo dobrze żebyś mogła swoje sprawdzić w praktyce i wtedy zdecydowaćja kupiłam takie SPODNIE CIĄŻOWE JEANS 3 KOLORY XL (584162695) - Aukcje internetowe Allegro - prawdopodobnie z tej samej szwalni co Kasiai powiem wam że sie troche zawiodłam - bo spodziewałam się badziej typowych dżinsów a te są cienkie ibardzo rozciągliwe - tzn są wygodne ale bardziej chyba jako dresy bede je nosić a nie spodnei do wyjściaw dodatku troche za duże ale to może akurat zaprocentuje pod koniec ciązy bo z poprzedniej zapamietalam ze w miare jak brzuch rósł to i w biodrach i pod brzuchem zaczynały mnie wszystkie spodnie uwierac