reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja teraz tak od 18 tc. zaczynam przyspieszać z tyciem oczywiście .Na poczatku schudłam 6 kg., ale już około 4 kg. mi przybyło z czego 2,5 w ostatnim miesiącu.Pewnie dlatego,że gin kazała mi lezec plackiem:szok:

Jak przyjdzie z pracy mój to zrobi mi fotkę i Wam pokaże jak ja wyglądam:-) bo rozmiarów pisać nie będę....

Malinka bo ty chudzino nie chcesz nas zestresować bo twoje cm pewnie z kolei w dół odbiegają ;)ale wyglądasz slicznie - brzuszek widać że ciążowy na 100%!!! (mówię na podstawie tych ostatnich zdjęć z zamkniętego ale dziś zobaczymy co dalej mam nadzieje :)

majaam wiem wlasnie, nie wiadomo czy dziala. Poza tym jest tylko na wybrane typy wirusa mogace prowadzic do raka szyjki macicy i nawet szczepiac sie mozna zachorowac na raka z innej przyczyny. Poza tym mozna sadzic ze jest to nakrecone dzialaniem reklamowym firm farmaceutycznych i chodzi tylko i wylaczni9e o zysk a z badaniami gorzej. Pozyjemy zobaczymy ale ja uwazam ze powinno sie w miare mozliwosci oczywiscie inwestowac w takie rzeczy.

Malinka bo ty chudzino nie chcesz nas zestresować bo twoje cm pewnie z kolei w dół odbiegają ;)ale wyglądasz slicznie - brzuszek widać że ciążowy na 100%!!! (mówię na podstawie tych ostatnich zdjęć z zamkniętego ale dziś zobaczymy co dalej mam nadzieje :)
:-D:-D:-Dtak tak mało mam tych centymetrów hehehe ale czekam i może się doczekam że będzie tego więcej i zostanie!

Doba ja no chwilę ide podszykować obiadek,bo można tak gadać i gadać a w domu służącej jeszcze nie mam i obiad sam się nie zrobi.Do zobaczenia dziewczyny:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry