Mika75
Fanka BB :)
a co lekarka mówi na Twoje dziewczyny? jest szansa by sie pozbyły tego cholerstwa?dokładnie,choc ja pamietam jeszcze swojego dziadka od strony taty on miał straszna astmeaż do śmierci bardzo sie męczył
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a co lekarka mówi na Twoje dziewczyny? jest szansa by sie pozbyły tego cholerstwa?dokładnie,choc ja pamietam jeszcze swojego dziadka od strony taty on miał straszna astmeaż do śmierci bardzo sie męczył
hm, to dziwne... mi sie pierwszy raz objawiło rok po urodzeniu pierwszej córki... nie wiem organizm osłabił sie czy co?co do alergi to mi w wieku 12 lat stwierdzoną ostrą astme i alergie na wszystkie kurze ,pierze ,roztocza i co się da jeszcze prucz jedzenia.
pamiętam to było straszne dusiłam się i musiałam prucz inchalatorów tabletki łykać i jeżdzić na zabiegi inchalacyjne.
ale w wieku 16 lat zaczęłam palić i wszystko mi przeszło
czasem tylko mam katar sienny i to wszystko![]()
albo odczulanie albo poprostu same z tego wyrosną,tak jak jaa co lekarka mówi na Twoje dziewczyny? jest szansa by sie pozbyły tego cholerstwa?
u mnie było podobnie,a obok łóżka stał nawilżacz do którego mama zawsze jakieś kropelki dodawała,żeby nam sie lepiej oddychałono w sumie moja mama wspomina że jako dziecko dusiłam się czesto i wiecznie karetke wzywała.pamiętam jak za mgłą że obok łóżka miałam jakieś urządzenie ale co to było to nie wiem
wiesz,ja w wieku chyba 14-15 lat przestałam chorować,a podczas pierwszej ciąży nagle objawy alergii zaczęły wracać i z roku na rok sie nasilają,wiec cos w tym jesthm, to dziwne... mi sie pierwszy raz objawiło rok po urodzeniu pierwszej córki... nie wiem organizm osłabił sie czy co?
ja co roku sie łudze że mi przejdzie..:-)wiesz,ja w wieku chyba 14-15 lat przestałam chorować,a podczas pierwszej ciąży nagle objawy alergii zaczęły wracać i z roku na rok sie nasilają,wiec cos w tym jest
pa Piwonia.. tylko spokojnie...dobra spadam,bo mój wrocił i mi ciśnienie podniósł
Dobranoc i do jutra