reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
to prawda, wody zatrzymuje mi sie bardzo dużo juz mi nogi zaczynają puchnąć. Wczoraj po zakupach to była masakra.
Natt dobrz ci że ćwiczysz, ja nie mam w okolicy ćwiczeń dla kobiet w ciąży, a fizjoterapeuci w tutejszych szpitalach każą nosić gorset na bolący kręgosłup, zero ćwiczeń, więc nawet nie bardzo wiem co mogę przy mojej dyskopati. Coś próbuję trochę ale że leń jestem to niewiele. A wody na basenie się boję, wiec z pływaniem jestem na bakier. Z deską jeszcze jeszcze, ale boję się tych dzieciaków, nic tu na ciebie nie patrzą. Koleżanka dostała w brzuch, nie jest w ciąży, ale co jak by była? No nic próbuję jak mogę żeby nie tyć, ale widzę że nie tylko mi przybywa więc trochę mi lepiej.

reklama
Natt, masz rację, to więcej wody, niż tłuszczyku. Mnie nawet w morfologii wyszł,że jestem przewodniona. Chodzę z butelką 0,75, nie licząc normalnego picia, nawet dzieciaki się śmieją, że pani znów z Sobieskim;-).A mnie stale chce się pić, piję prawie 2x więcej niż przed ciążą.

Dzień dobry laski!
U mnie też odgłosy z F1 ale to mój ogląda Kubicę. Na szczęście w dużym pokoju. Ja tam dalej nie wiem jaka jest godzina i mi z tym dobrze...
Myślę nad śniadaniem...bo już mnie ssać zaczyna.

Załączniki

• pika9lm.gif
    pika9lm.gif
    7 KB · Wyświetleń: 94
Witam sie w niedzielny poranek...
Tez na nogach od dobrej godziny,dzis ciezko mi sie wstawalo po wczorajszych porzadkach....krzyza nie czuje i kustykam jak stara babcia....

Ja też nie ćwiczę ,bo leniwa jestem ,ale chodze na spacery z psem przynajmniej 2x dziennie,sprzątam w domu (mam remont więc jest co robić),no i mieszkam na 4 piętrze ,więc samo wchodzenie to już jest wysiłek.Ale tak od obiadu staram się jesc własnie jogurty,owoce ,chrupać surowe lub gotowane na parze warzywa lub jakąś lekką sałatkę.Efekt schudłam przez pierwsze 3 miesiące 6 kg i teraz nadrobiłam tylko 3 kg.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry