reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Juz jestem. Piwonia mi leciala krew z nosa czesto od poczatku ciazy ale od jakiegos miesiaca odpukac sie uspokoilo. Lekarz powiedzial ze to normalka takize nic sie nie martw.
Rozmawialam z ta dziewczyna od laktatorow. 11 zostalo, 6 zapowiedzialo walke a 5 sie zastanawia albo nie odbiera.

wg komantarzy tylko 5 na razie zrezygnowało
no myśle ze ta krew to nic groźnego,choc ja sie denerwuje bo ja mam kłopoty z krzepliwoscią

Ja zrezygnowalam a komentarza nie mam bo pzred chwila z nia rozmawialam. Poza tym zamawialam z konta kolezanki bo z moim cos jest nie tak i nie moglam sie zalogowac.

no ja nie mam wyjścia bo dzieci chcą naleśniki a nie mam mleka
Ja też często czegoś nie mam ale nie mam możliwości chodzenia na zakupy bo u nas na wiosce jest 1 sklep i to w dodatku ma mało towaru a jak już coś jest to przeterminowane:baffled: jedyne co tam świeże to piwo bo schodzi jak świeże bułeczki....I muszę czekać aż mąż z pracy wróci to mi po drodze zakupy jakieś robi jak coś potrzebuje...

Ja też często czegoś nie mam ale nie mam możliwości chodzenia na zakupy bo u nas na wiosce jest 1 sklep i to w dodatku ma mało towaru a jak już coś jest to przeterminowane:baffled: jedyne co tam świeże to piwo bo schodzi jak świeże bułeczki....I muszę czekać aż mąż z pracy wróci to mi po drodze zakupy jakieś robi jak coś potrzebuje...
ja mam do sklepu rzut beretem i kilka do wyboru na szczęście,tylko,ze mi sie niechce iść

reklama
Kasia moja opinia jest taka ze jest to nie w porzadku. Postrzegam to jako wzbogacanie sie na czyjejs krzywdzie. Dziewczyna sie pomylila i tak jak wczesniej pisalam mi tez sie w firmie zdarzaly sytuacje w ktorych stracilam duze kwoty. Wiem co w takich sytuacjach sie czuje. Pomysl sobie co bys zrobila i jak by Ci bylo ciezko gdybys musiala zaplacic kilka tysiecy przez to ze by Ci jedno zero na kompie nie wyskoczylo... Mi tez nikt nic w zyciu nie dal za darmo ale trzeba byc czlowiekiem. I trzeba wierzyc ze dobro powraca.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry