Piwonia_2
Fanka BB :)
no to masz super,a ja bym chciała jakos przed świetami sie dowiedzieć,ale niewiem czy sie udaMam nadzieje że dowiem się 6.04 w poniedziałek-już się nie mogę doczekać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to masz super,a ja bym chciała jakos przed świetami sie dowiedzieć,ale niewiem czy sie udaMam nadzieje że dowiem się 6.04 w poniedziałek-już się nie mogę doczekać![]()
no ja nie mam wyjścia bo dzieci chcą naleśniki a nie mam mlekaJa nigdzie dziś nie wychodzę pogoda brzydka!!!Zero słońca a wczoraj było tak ładnie!
Juz jestem. Piwonia mi leciala krew z nosa czesto od poczatku ciazy ale od jakiegos miesiaca odpukac sie uspokoilo. Lekarz powiedzial ze to normalka takize nic sie nie martw.
Rozmawialam z ta dziewczyna od laktatorow. 11 zostalo, 6 zapowiedzialo walke a 5 sie zastanawia albo nie odbiera.
Ja też często czegoś nie mam ale nie mam możliwości chodzenia na zakupy bo u nas na wiosce jest 1 sklep i to w dodatku ma mało towaru a jak już coś jest to przeterminowaneno ja nie mam wyjścia bo dzieci chcą naleśniki a nie mam mleka
jedyne co tam świeże to piwo bo schodzi jak świeże bułeczki....I muszę czekać aż mąż z pracy wróci to mi po drodze zakupy jakieś robi jak coś potrzebuje...ja mam do sklepu rzut beretem i kilka do wyboru na szczęście,tylko,ze mi sie niechce iśćJa też często czegoś nie mam ale nie mam możliwości chodzenia na zakupy bo u nas na wiosce jest 1 sklep i to w dodatku ma mało towaru a jak już coś jest to przeterminowanejedyne co tam świeże to piwo bo schodzi jak świeże bułeczki....I muszę czekać aż mąż z pracy wróci to mi po drodze zakupy jakieś robi jak coś potrzebuje...
ona komantarze po jakiejś chwili dopiero wkleja,wiec pewno też sie znajdzieJa zrezygnowalam a komentarza nie mam bo pzred chwila z nia rozmawialam. Poza tym zamawialam z konta kolezanki bo z moim cos jest nie tak i nie moglam sie zalogowac.