Piwonia_2
Fanka BB :)
no to masz super,a ja bym chciała jakos przed świetami sie dowiedzieć,ale niewiem czy sie udaMam nadzieje że dowiem się 6.04 w poniedziałek-już się nie mogę doczekać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to masz super,a ja bym chciała jakos przed świetami sie dowiedzieć,ale niewiem czy sie udaMam nadzieje że dowiem się 6.04 w poniedziałek-już się nie mogę doczekać![]()
no ja nie mam wyjścia bo dzieci chcą naleśniki a nie mam mlekaJa nigdzie dziś nie wychodzę pogoda brzydka!!!Zero słońca a wczoraj było tak ładnie!
Juz jestem. Piwonia mi leciala krew z nosa czesto od poczatku ciazy ale od jakiegos miesiaca odpukac sie uspokoilo. Lekarz powiedzial ze to normalka takize nic sie nie martw.
Rozmawialam z ta dziewczyna od laktatorow. 11 zostalo, 6 zapowiedzialo walke a 5 sie zastanawia albo nie odbiera.
Ja też często czegoś nie mam ale nie mam możliwości chodzenia na zakupy bo u nas na wiosce jest 1 sklep i to w dodatku ma mało towaru a jak już coś jest to przeterminowaneno ja nie mam wyjścia bo dzieci chcą naleśniki a nie mam mleka
jedyne co tam świeże to piwo bo schodzi jak świeże bułeczki....I muszę czekać aż mąż z pracy wróci to mi po drodze zakupy jakieś robi jak coś potrzebuje...ja mam do sklepu rzut beretem i kilka do wyboru na szczęście,tylko,ze mi sie niechce iśćJa też często czegoś nie mam ale nie mam możliwości chodzenia na zakupy bo u nas na wiosce jest 1 sklep i to w dodatku ma mało towaru a jak już coś jest to przeterminowanejedyne co tam świeże to piwo bo schodzi jak świeże bułeczki....I muszę czekać aż mąż z pracy wróci to mi po drodze zakupy jakieś robi jak coś potrzebuje...
ona komantarze po jakiejś chwili dopiero wkleja,wiec pewno też sie znajdzieJa zrezygnowalam a komentarza nie mam bo pzred chwila z nia rozmawialam. Poza tym zamawialam z konta kolezanki bo z moim cos jest nie tak i nie moglam sie zalogowac.