reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
MOLA TROCHE MNIE DZIWI TWOJA WYPOWIEDZ BO NIEDALEJ JAK WCZORAJ radzilas mi kupic pare sztuk zeby sprzedac z zyskiem, a raczej wiedzialas co jest grane.
Wiecej nie mam na ten temat do powiedzenia, zrobie to uwazam za sluszne. Uwazam temat za zamkniety

reklama
Dziewczyny kto chce ten rezygnuje kto chce to powalczy i koniec z tym tematem, bo się troszkę nieprzyjemnie robi. Każda podejmuje swoją decyzję.

Dziewczyny kto chce ten rezygnuje kto chce to powalczy i koniec z tym tematem, bo się troszkę nieprzyjemnie robi. Każda podejmuje swoją decyzję.
dokładnie,nie możemy ciągle tak o tym pisac,bo kązda to na swój sposób przeżywa i nie potrzebnie sie nakrecamy co nie doprowadzi do niczego dobrego
a mamy dbać o nasze maleństwa w brzuszkach i mamy sie nie denerwowac wiec spokojnie tylko prosze was,bo wiem co to skurcze i pewno nie jedna z was tez

Nie znalam sytuacji bo doslownie chwile bylam przy komputerze i na forum i nie mialam pojecia kto to sprzedaje i co to w ogole bedzie, czy jakis przekret ze one takie tanie czy co. Poza tym ja nikogo do niczego nie bede namawiala. Wasza sprawa. Kazdy postapi zgodnie ze swoim sumieniem, charakterem i podejsciem do zycia i tego typu spraw. Ja tylko wyrazilam swoja opinie na ten temat. Koniec tematu bo faktycznie niepotrzebnie zrobi sie niemila atmosfera miedzy nami.

Witam ponownie...
u mnie nadal pochmurno a miałobyć słoneczko buuuuuuuuuuu
miałam rano problem z netem, teraz znikam na jakiś czas obiadek trza poszykować....:tak:

Witam ponownie...
u mnie nadal pochmurno a miałobyć słoneczko buuuuuuuuuuu
miałam rano problem z netem, teraz znikam na jakiś czas obiadek trza poszykować....:tak:
u nas od środy ppnoc w końcu wiosna bedzie i piekne słoneczko oby tylko sie pogoda sprawdziła,a ja jutro lekarki zapytam czy będę mogła moje cherlaki na spacerek mały wziąść

Piwonia, oby ta prognoza sie sprawdziła ... bo ja juz nie moge z tym deszczem :wściekła/y: Najchetniej to bym caly dzien w lozku spedzila, bo nie mam weny do niczego eh... :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry