reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
To komentarz dla mnie (jesli wystawiony dla alepap) ale ja taki dostałam.
I wiecie co, przerażacie mnie.... Od początku wiadomo było, ze to pomyłka - KASIA sama o tym pisała. Traktujecie dziewczyne jakby Wam sprzedała rzecz warta 35 zł za 450 a nie odwrotnie.
I sprawa, ze to dla dziecka nie ma nic do rzeczy - tu moim zdaniem chodzi o uczciwość a jak czytam to co piszecie to przez was przemawia taka rządza satysfakcji - straszne to dla mnie! A najbardziej boli mnie to, jak piszecie, że trzeba płacić za błędy! CZY SAME CHCIAŁYBYŚCIE COS TAKIEGO USŁYSZEĆ? Dziewczyny zastanówcie się! Boże, naprawdę warto? Takim kosztem - czyjegoś nieszczęścia, nerwów?
Wy dziewczynę juz dawno wpisałyscie na liste bogaczy - ja przejżałam co ona sprzedaje to sa rzeczy rzedu nastu zł - najdrozszy ma jakis podgrzewacz - aukcję z laktatorami wystawiona była na 29 dni - więc pewnie nie liczyła na szybka sprzedaż. Mój dobry znajomy sprzedaje b. drogie latarki, które sprowadza od producenta - ale dopiero jak sprzeda taka na allegro i ma juz wpłatę...
A teksty w stylu mi nikt w zyciu nie pomógł? KASIA niedawno pisała o dziewczynce, która spakowała dla niej paczkę tak poprostu - i co było hurra na forum, że sa jeszcze dobrzy ludzie! No są! I macie szanse odpuścić komus i tez mu pomóc!
Nie rozumiem Was kompletnie! Nie mogłam w nocy spać, bo mnie dobija takie myślenie!
I jakie walczenie o swoje? Jesli ktos tu walczy o swoje to ta sprzedawczyni! Przeciez wszyscy wiedzieli, ze dziewczyna się pomyliła! Mój mąż powiedział mi wczoraj (czym dobił dobił moje morale) - Ola wiesz co nakazywałaby uczciwosć? - Ja na no co? A on: to, ze jak to zauważyłaś to powinnaś do niej zadzwonić...

Naprawde płakac mi się chce i możecie mnie zlinczować, wywalić z forum i takie tam ale ja życzę tej dziewczynie jak najlepiej a wam, żebyście w trudnych sytuacjach nie spotkały na swojej drodze osób, które Wam powiedzą - cóz za błędy trzeba płacić...

Ola, w pelni sie z Toba zgadzam. I miedzy innymi dlatego nie kupilam tego produktu podczas tej licytacji.

dziewczyny - nie kupowalyscie w dobrej wierze, to nie jest tak, ze ktos wykorzystal wasza naiwnosc. To wy staralyscie sie wykorzystac czyjs blad.
czytam Wasze posty, jak sie zacietrzewiacie, i podobnie jak Oli, robi mi sie przykro.

Kaska wiec w moim przypadku nie wylicza się żadnych średnich z wypłat miesięcznych? jesli dochód mój i mojego męza przekracza 500zł /osobę?

mam umowe na czas nieokreślony

reklama
Malbertka dolicza wam jeszcze dziecko jesli wasz dochod przekroczy 1600zl okolo ogolem to pozostaje ci bezplatny urlop wychowawczy, wlasciwie zawsze jest bezplatny mozna sie tylko starac o dodatek z tytulu wychowywania dziecka na takowym urlopie. I to bedzie srednia zarobkow. Sorki ale to twoje pierwsze dziecko bo nie pamietam?? Wiec na osobe policza ci 520 na osobe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry