reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ola, w pelni sie z Toba zgadzam. I miedzy innymi dlatego nie kupilam tego produktu podczas tej licytacji.

dziewczyny - nie kupowalyscie w dobrej wierze, to nie jest tak, ze ktos wykorzystal wasza naiwnosc. To wy staralyscie sie wykorzystac czyjs blad.
czytam Wasze posty, jak sie zacietrzewiacie, i podobnie jak Oli, robi mi sie przykro.
no widzisz to podobnie jak ja gdzyby nie mój mąż ja bym czekała do dzisiaj ,a dzisiaj juz bym wiedziała,ale ja od razu pisałam,ze napewno jest cos nie tak,teraz jest po fakcie i prawda jest taka ,że powinnyśmy odpuścić tak mi sie wydaje w porzadku

reklama
tak Kasia, moje pierwsze - dlatego taka tępota jestem w tym

ok to jzu troche mi sie rozjaśniło - tez własnei tak myślałam na poczatku, ale później mi ktos namącił i zwątpiłam...

czyli moge mieć dodatek do takiego urlopu? ale, tez jak ten dochód przekroczy to 500zł to nie należy mi się, tak?

Deli pisalam powyzej osoba po urlopie macierzynskim moze isc na urlop wychowawczy. Jest on bezplatny, ale w pomocy spolecznej mozna sie starac o dodatek w wysokosci kolo400zl . Niestety laczne dochody musza byc dosc niskie zwlaszcza jesli jest tylko jedno dziecko, bo sa dzielone na osoby w domu czyli rodzina 3 osobowa nie moze przekroczyc kolo 1560zl na msc zeby otrzymac ten dodatek i zasilek rodzinny na dziecko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry