reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
07df34b5bf.png
[/url][/IMG]

reklama
Malbertka pracowalam dwa lata a w ciazy to od razu na zwolnienie, bo wiedzialam ze i tak nie mam na co liczyc. A zreszta po moich poronieniach nie bylo szans pracowac bo to byla spozywka w handlu, dzwiganie, harowka.
Moi pracodawcy tacy byli po prostu, jedna dziewczyne tak zrobili ze pracowala w ciazy 5 msc i mieli dac jej wychowawczy i nie dali. Swinstwo po prostu

Witam się kobietki! Padam na twarz! Jestem chora! Mam straszliwy katar, zapchane zatoki i zaatakowane uszy!:-(
Nie zdążyłam jeszcze nadrobić zaległości i pewnie nie dam rady dziś tego zrobić! Na 16 idę do lekarza, bo przez ręce się przelewam.:-(

Ja szczęśliwie mam zmywarkę... tylko czemu ktos nie wymyślił automatycznej prasowarki i sprzątarki? Ja tak jak kiedys pisałam w weekendy nie sprzątam dla zasady - no i dzis mnie to czeka... Anielka w przedszkolu, nic nie stoi na przeszkodzie tylko ten gigantyczny leńńńńńńńń......

A na obiad spaghetti - nic więcej robic mi się nie chce :baffled:
Ja też bym chciała zmywarkę ale na razie to nie mam gdzie jej wstawić-i zbieram na pralkę-bo mam jedną wspólną z teściową ale nie stoi w domu tylko w takim pokoju obok domu i muszę pranie dźwigać i na dwór wychodzić...
A zmywarka sprawdza się masz czyste wszystko jak po normalnym zmywaniu??

agusia bylam chora na poczatku ciazy i dostalam bioparox i rutinoscorbin. Meczarnia przez bite dwa tygodnie. Co sobie psiknelam w gardlo i w nos ten bioparox to mi sie cofalo bo mdlosci nie dawaly zyc... Wspolczuje bardzo i mam nadzieje ze lekko i szybko przejdziesz chorobe.
Malinka zmywarka to jeden z najlepszych wynalazkow pod sloncem. Wyjmujesz lsniace i suche naczynia;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry