Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mi mleko na bank nie pomagaWlasnie wrocilam z piekarni i oprocz chlebka z ziarnami kupilam zestaw kobiety w ciazy ciepriacej na zaparcia: kefiry, jogurty, maslanke, mleko, serki biale i otreby owsiane. Pani na mnie spojrzala dziwnie i mowi: widze ze ciagnie Pania do nabialu w tej ciazy:-)
aga dzieki![]()
agusia jesli bierzesz leki ktore sa dozwolone w ciazy to przeciez nie szkodza malenstwu.

no to tak jak ja,nic specjalnie nie podjadam,bo mi sie niechce zbytnio,ranoa śniadanie 2 kromeczki,a potem dopiero drugie danko jem i potem jakis owoc i do kolacji mam spokój,jakos specjalnie nie ciągnie mnie do jedzenianie no ja tez jemale nie zauwazylam zeby to bylo wiecej niz przed ciaza
i dobrze bo przynajmniej mam nadzieje ze nie przytyje wiecej niz 10 kilo w tej ciazy
![]()
mi powiedziała,że po 16 tyg. może mi juz spokojnie leki przepisywać oczywiscie te bezpieczne bez szkody dla maluszka i mnie samej ,wiec napewno cos ci powinna dać,zwłaszcza antybiotyk skoro boli cie aż ucho,a z tym juz nie ma zartówWłaśnie nic nie biore, bo moja lekarz rodzinna wychodzi z założenia, że mi nic nie wolno! Dziś to już muszę dostać jakieś leki, bo inaczej z bólu wyrwę sobie ucho!
I na robocie się nie mogę skupić.....![]()

a ja wogóle zup nie jadam,wiec podziwiam za apetytA ja już trzeci raz jem wielki talerz pomidorowej...![]()