reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
najgorsze pierwsze 3 miesaice:) a potem wiadomo malenstwo silniejsze to i leki nie tak bardzo szkodliwe:) a skoro trzeba brac to trzeba zreszta warto zawsze isc do lekarza bo im dluzej sie choruje tym gorzej

nie no ja tez jem:) ale nie zauwazylam zeby to bylo wiecej niz przed ciaza:) i dobrze bo przynajmniej mam nadzieje ze nie przytyje wiecej niz 10 kilo w tej ciazy:)
no to tak jak ja,nic specjalnie nie podjadam,bo mi sie niechce zbytnio,ranoa śniadanie 2 kromeczki,a potem dopiero drugie danko jem i potem jakis owoc i do kolacji mam spokój,jakos specjalnie nie ciągnie mnie do jedzenia

Właśnie nic nie biore, bo moja lekarz rodzinna wychodzi z założenia, że mi nic nie wolno! Dziś to już muszę dostać jakieś leki, bo inaczej z bólu wyrwę sobie ucho!:no:
I na robocie się nie mogę skupić.....:wściekła/y:
mi powiedziała,że po 16 tyg. może mi juz spokojnie leki przepisywać oczywiscie te bezpieczne bez szkody dla maluszka i mnie samej ,wiec napewno cos ci powinna dać,zwłaszcza antybiotyk skoro boli cie aż ucho,a z tym juz nie ma zartów

a ja od kiedy przeszły mi mdłości, przez cały dzień cos podjadam :szok: maz sie smieje, ze teraz nadrabiam zaległości, bo do 16tc jechałam głównie na płatkach z mlekiem, do których teraz mam mega awersje blee :baffled:

reklama
Ja jestem czesciej glodna niz przed ciaza. Nie jem duzo ale czesto. Nasluchalam sie od kolezanek o zachciankach i myslalam ze tez bede w srodku nocy po lody i ogorki jezdzic ale nie. Co prawda ostatnio zjadlam kapuste kiszona ktora miala byc na krokiety i zagryzlam wielkim lodem magnum i wcale mi nie przeszkadzalo pomieszanie smakow:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry