reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jedyne na co mam ciagle ochote to pomarancze i sok ze swiezych pomaranczy a to niedobrze bo cytrusy sa zle dla cery. A ja mam okropne problemy z cera od poczatku ciazy.... Od miesiaca codziennie smaruje sie dwoma antybiotykami od dermatologa bo juz patrzec w lusterko nie moglam...

Ja też bym chciała zmywarkę ale na razie to nie mam gdzie jej wstawić-i zbieram na pralkę-bo mam jedną wspólną z teściową ale nie stoi w domu tylko w takim pokoju obok domu i muszę pranie dźwigać i na dwór wychodzić...
A zmywarka sprawdza się masz czyste wszystko jak po normalnym zmywaniu??

MALINKA, żeby po normalnym zmywaniu mieć takie jak po wyjęciu ze zmywarki musiałabym, wszystko chyba na połysk szmatką dosuszać! Raczej to mi nigdy nie udało się tak umyć (szczególnie szkło) jak zmywarce :baffled:
A poza tym jest to duża oszczędność wody, energii a przede wszystkim czasu :tak:

Ostatnia edycja:
mnie najczęsciej bierze apetyt wieczorami bo w ciągu dnia jakoś nie mysle o jedzeniu za duzo na głowie, za to wieczorem jak wszystko porobione, człowiek pomysli... aaaa głodna jestem hihiih :-)
ja dziś klopsy z jajek, ziemniaczki i surówka :):tak:

Jedyne na co mam ciagle ochote to pomarancze i sok ze swiezych pomaranczy a to niedobrze bo cytrusy sa zle dla cery. A ja mam okropne problemy z cera od poczatku ciazy.... Od miesiaca codziennie smaruje sie dwoma antybiotykami od dermatologa bo juz patrzec w lusterko nie moglam...

to na dziewczynkę;-)a ja nie mogę jakos ani cytrusów ani pamarańczy,jedyne co trawie to cytrynka na czczo

mnie najczęsciej bierze apetyt wieczorami bo w ciągu dnia jakoś nie mysle o jedzeniu za duzo na głowie, za to wieczorem jak wszystko porobione, człowiek pomysli... aaaa głodna jestem hihiih :-)
ja dziś klopsy z jajek, ziemniaczki i surówka :):tak:
ja tez wieczorkiem bardziej i wtedy wymyślam,a wtedy mówie zeby poszedl mój do sklepu a zaraz potem sie rozmyślam
klopsy z jajek??tzn jakos je specjalnie przygotowujsze czy w całosci gotujesz z jakimś sosem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry