Piwonia_2
Fanka BB :)
juz sie nie nastawiam,chciałam chłopca a wsumie bardziej moje córy chcą brata,a mi powoli jest wszystko jedno jużIwonka to w takim razie moze bedzie chlopiec:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
juz sie nie nastawiam,chciałam chłopca a wsumie bardziej moje córy chcą brata,a mi powoli jest wszystko jedno jużIwonka to w takim razie moze bedzie chlopiec:-)
to na dziewczynkę;-)a ja nie mogę jakos ani cytrusów ani pamarańczy,jedyne co trawie to cytrynka na czczo
ja od początku jade na cytrusach, i swiezo wyciskanych sokach, a facecik sie szykuje 
gotuje jajka, potem je kroję w kosteczke, do tego namoczona bułka plus przyprawy aaa i surowe jajko w to, forumję klopsiki optaczam w bułce i na patelke... pycha...ja tez wieczorkiem bardziej i wtedy wymyślam,a wtedy mówie zeby poszedl mój do sklepu a zaraz potem sie rozmyślam
klopsy z jajek??tzn jakos je specjalnie przygotowujsze czy w całosci gotujesz z jakimś sosem

ja tak samo, chciałam chłopca ale teraz to już mi jest wszystko jedno...juz sie nie nastawiam,chciałam chłopca a wsumie bardziej moje córy chcą brata,a mi powoli jest wszystko jedno już
ja poprostu nie przepadam za pomarańcami,a soki tez pije ale kupne bo nie mam wyciskarkieee tamja od początku jade na cytrusach, i swiezo wyciskanych sokach, a facecik sie szykuje
![]()
musze w tygodniu wypróbowaćgotuje jajka, potem je kroję w kosteczke, do tego namoczona bułka plus przyprawy aaa i surowe jajko w to, forumję klopsiki optaczam w bułce i na patelke... pycha...![]()
dokladnie,juz nie ma sie co nastawiać,co ma byc to bedzieja tak samo, chciałam chłopca ale teraz to już mi jest wszystko jedno...