reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć dziewczyny.

Wampirka, napisz co u Ciebie czy krwawienie ustało i co powiedział lekarz?

Ja dzisiaj nie moglam spać, i do tego jeszcze rozwolnienia dostałam, to chyba wszystko z nerwów bo na 11:00 idę do lekarza podglądnąć maluszka. Nie mogę się doczekać chociaż jak zwykle martwie się czy wszystko będzie w porządku:-(

Będę miała badaną kość nosową i przezierność karku, chyba będzie dobrze. Lekarz obiecał mi zdjęcie 3D. Jak tylko zdąże to jeszcze wstawię przed pracą.:tak:

Cześć dziewczyny :)
Jak po weekendzie?

Efe1980 mam tak samo co rano :) dziewczyny piszą wieczorami, a śpię. Zanim rano włączę to już są następne rzeczy do czytania :).

Wampirka na pewno wszystko ok u ciebie, ale odezwij się jak tylko będziesz.

aniaso86 szybko ci poszło to malowanie :-). Ja dziś odbieram klucze i malowanie może w przyszłym tygodniu, a później to przewóz rzeczy tylko zostanie. A ty się na pewno uporasz do soboty.

No Ufff.... w końcu nadrobiłam zaległości.
I powiem wam, że jak czytam o tych martwych maleństwach to aż się przestraszyłam. Miałam przepisany Duphaston, przyjmowałam 3 razy dziennie co 8 godzin. Na ostatniej wizycie dr G przepisała dwa opakowania i wczoraj się właśnie skończyły. Nie wiem co mam robić??? Zaufać lekarzowi i zakończyć branie leku? Moje dwie koleżanki (jedna ma 2 dzieci, druga jest w 9 m-cu) nie słyszały o takim lekarstwie i nic takiego nie brały:confused:

Pierwsza....
Dr G popatrzyła na kalendarz jak wypisywała recepte i powiedziała, że powinno wystarczyć. No a jestem (według mnie) w 11 tyg i 4 dniu ciąży. Czytałam też gdzieś że ten lek bierze się do 16-18 tyg.:confused:

reklama
Dziewczyny ja tez biore duphaston. Jutro wchodze w 12 tydz i tez koncze branie tego leku. Moj gin tez twierdzi ze to wystarczy. Mozesz spokojnie zaufac lekarzowi, w poprzedniej ciazy tez zakonczylam branie duphastonu kolo 12 tyg i wszystko bylo ok. Teraz za dwa dni tez odstawiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry