reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziękuję Kaska. Ten bol jest dziwny. Czasami czuje tez takie klucie az do lona. Zastanawiam sie czy to nie wina za dlugiego spaceru. A moze po prostu macica sie rozciaga i mnie maltretuje tam w srodku. Mam nadzieje ze z dziudziulkiem wszystko dobrze.Niech juz to przejdzie bo zamartwie sie do jutra :-(.

mnie też pobolewa co i rusz, wczoraj wyczytałam że ok 11-14 tyg mogą się nasilić bo to jest właśnie moemnt kiedy kończy się pierwszy trymestr i następują zmiany bo rolę odzywiania malucha przejmie po ciałku żółtym kształtujące się do tej pory łożysko...

cześć wszystkim! No własnie wlazłam na to forum bo mnie też pobolewa podbrzusze...tak trochę jak na okres, nieprzyjemnie...
Ale już przestały mnie męczyć całodzienne mdłości, teraz trwają znacznie krócej i nie codziennie i tylko to mnie trzyma przy życiu;)

Hej dziewczyny
Jak na okres to wszytko w normie :tak:
Co do mojego nowego mieszkanka wszytko pomalowane wymyte i połowa rzeczy zwieziona :-D... mam czas do soboty ze wszytkim i nadal sie martwie czy zdąże w końcu trzeba tu na starym pożądnie wysprzątać żeby zwrócili kaucje a ja pracuje do późna mąż takowoż no ale może znowu za bardzo panikuje... ehhhhhh

zdążysz zdążysz,trzymamy kciuki:):):)

mam jakiś ból brzucha dziś od rana i najgorsze jest to że jakieś skrzepy brunatne krwi ze mnie wyleciały,co prawda nie duzo tego bylo ale.... przeleżałam cały dzień!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wampirka nie lekcewż tego! Policz czy to nie przypada w terminie @. Czekamy na info!

Karincia tak mam 26 lat a właściwie już rocznikowo 27 :sorry2:Fajnie byłoby sie spotkać na plotki. To czekam na znaka, co i jak (oczywiście jak będziesz w 3miescie).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry