reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U mnie nieciekawie myslalam ze z synkiem lepiej a on chyba dzis gorzej znow sie czuje:no:U nas w domu wszyscy chorzy tylko ja sie trzymam. Wkurzaja mnie te chorobska:angry:
aniaso86 ciesze sie ze wszystko w porzadku i ze sie troche uspokoilas.
Pozdrawiam wszystkich i milego dnia zycze:tak:;-)

reklama
Cześć dziewczyny! witam sobotnio :-) trochę mnie tu ostatnio nie ma bo czasu brak ciągły... :zawstydzona/y: trochę podczytuję przed snem jak się uda :-)
dziś porządki sobotnie większe więc znikam
pozdrawiam i życze miłego weekendu :happy:

faktycznie dzis spokojnie tu jak nigdy
mi w sumie tez nic sie nie chce
wpadlam sie pochwalic ze kupilam arbuza byl pyszny jakby co to mozna je kupic w bialymstoku to moze troche blizej niz irlandia
slodkich snow dziewczynki
Monika

ALE SIE WKURZYLAM - JUZ PONAD 11 TYDZIEN , A TU DOSTALAM LIST ZE DOPIERO ZA DWA TYGODNIE :no: SPOTKANIE Z POLOZNA A ONA DOPIERO WTEDY UMOWI MNIE NA USG :wściekła/y:, NORMALNIE PRZESADA :crazy: - JESTEM WSCIEKLA

ALE SIE WKURZYLAM - JUZ PONAD 11 TYDZIEN , A TU DOSTALAM LIST ZE DOPIERO ZA DWA TYGODNIE :no: SPOTKANIE Z POLOZNA A ONA DOPIERO WTEDY UMOWI MNIE NA USG :wściekła/y:, NORMALNIE PRZESADA :crazy: - JESTEM WSCIEKLA
Nie przejmuj się :wink:
Ja też jeszcze nie miałam ani jednego usg.
Bardzo bym chciała juz zobaczyc swoje maleństwo ale gin mówi że za wcześnie :no:
Ostatecznie w przyszłą środę idę na to upragnione usg :happy:

widzę że w Polsce to jakoś tak strasznie późno robią te usg,ja juz mialam 4 ,praktycznie co dwa lub trzy tyg jest robione usg w Paryżu,ale nie wiem czy jest to uzależnione od lekarza do jakiego się chodzi czy to taka norma.

Ja pierwsze usg miałam na początku 6 tc, drugie w 9 tc i 29 idę na trzecie, to będzie 12 tc. Myślę, że to zależy od lekarza jak często wykonuje usg. Jedni robią więcej usg, a inni częściej badają ginekologicznie. Ja też już nie mogę doczekać się, kiedy znowu ujrzę naszą kruszynkę...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry