Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tego usg naprawde sie boje ten bol juz jest za dlugo bo od godziny 14 chyba sie przejade do szpitala bo zejde na zawał do poniedziałku.
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze poczujesz sie lepiej.
;-)Hej...Witam się i ja
MARCIA z tym serkiem mozemy podać sobie ręke - też go non stop wcinam ;-) ale od śledzików to mnie odrzuca
Strasznie meczy mnie suchy kaszel dziewczyny - te które chorowały - czy dostałyście od lekarza jakiś syrop, który można bezpiecznie brac w ciąży, właśnie taki wyksztuśny? U mnie jakas pandemia i zapisy do lekarza internisty dopiero na wtorek a mnie męczy strasznie...
Witam! Nie wiem, czy piszę w odpowiednim miejscu, ale chciałabym prosić Was, koleżanki, abyście pomogły mi dojść do tego w którym tygodniu ciąży jestem. OM miałam 17 listopada, ale owu miałam około tygodnia opóźnioną, ponieważ skok temperatury nastąpił 8 grudnia. Na wizycie u gin byłam 5 stycznia i doktorka powiedziała mi, na podstawie usg, że jest to 6 tydzień, zarodek miał wtedy 6 mm, termin porodu wyznaczony na 29 sierpnia. Ale kalkulatory w internecie pokazuja co innego. Wg jednego z nich (haczewski.pl) jestem teraz w 8 tyg 4 dniu, a wg tego na tej stronie w 9 tyg i 5 dniu. Teraz sama już nie wiem, jak na to patrzeć. Jeśli ktos mółby mi pomóc, będę bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam