reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny. Przepraszam, że nie odzywałam się od kilka dni, ale miałam urwanie glowy w pracy i przychodziłam zmęczona, praktycznie o 20:00 już spałam :-(

Zabieram się za czytanie waszych postów, jak nadrobię to się jeszcze odezwę.:tak:

Tak wogóle to dzisiaj się zdenerwowałam, bo zostały mi tylko 2 pary spodni i nie mam w czym chodzić, najgorsze jest to że w moim mieście nie ma porządnego sklepu dla kobiet w ciąży :-((Wałbrzych). Bedę musiała jechać na zakupy do Wrocławia.

reklama
Marcia26 pewnie że chciałabym sie spotkać i pogadać na ciążowe i nie tylko tematy :happy:
Nie wiem kiedy teraz będe w Trójmieście ale dam znać :-p
Czy liczba w Twoim nicku sugeruje że masz 26 lat?
Bo jeśli tak to jesteśmy w tym samym wieku :laugh2: No w tym roku będzie 27 :sorry:

Witam dziewczyny,
Ja dzisiaj strasznie zaczelam sie martwic dwa dni mialam troche rodzinnych problemow i strasznie sie denerwowalam, a dzisiaj kiedy wszytko odeszlo zaczol dosyc mocno brzuch mnie bolec i kuc raz podbrzusze a raz jakby jajniki jednak plamien zadnych... I przez te nerwy w sumie nie zwrocilam uwagi ze nudnosci prawie calkiem ustaly. Dodam ze jestem kolo 10 tyg. martwie sie a na usg nawet nie mam jeszcze terminu dopiero moge sie w poniedzialek umawiac

Co o tym myślicie?

Ja wiem ja rozumiem ja to wręcz przyswajam :tak: tylko że ja chyba straszna panikara jestem pozatym aż tak to mnie nie bolał pozatym w poniedzialek musze leciec do lekarza bo chyba nie wiem jak jakiegos zapalenia sie nabawilam bo zaczyna mnie troszke swedziec ale mam nadzieje ze to dlaego ze wloski rosna :szok: a z drugiej strony w moczu wykryli jakaś inekcje ale jeszcze dokładnych wyników nie mają... ehhh to straszne co my muismy przeżywać... czemu nikt nie ma daru przewidywania przyszłosci chociaż na ciąże stanął by nad taką i będzie dobrze nie martw sie...

reklama
aniaso86 no to nie ma sprawy my tu bedziemy z toba cala ciaze i bedziemy ci nei martw sie bedzie dobrze:-)Ale wiesz jak masz infekcje w drogach moczowych to brzuch moze cie bolec od pecherza:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry