Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czesc dziewczyny ja biore Kwas Foliowy az 5 mg bo w pierwszej ciazy mialam bardzo powazne problemy z dzidzia i w 6 miesiacu musialam miec usuwana ciaze , ale za drugim razem wszystko bylo ok i moja coreczka ma juz 6 lat . A teraz jeszcze nic niewiem jak bedzie bo USG bede miala dopiero 17 lutego :-(.
Zastanawiam się od czego zależy ilość usg? Z tego co tutaj zauważyłam to jedni lekarze przy każdej wizycie a inni jak sobie chcą. Nie wiecie czy są tygodnie w których takie usg powinno byc wykonane?
Cześć dziewczyny, ja dziś mam paskudny dzień, cały czas katar, głowa pęka, czuje się chora ::-( chciałam coś poczytac ale oczy pieką, coś obejrzeć - wkurzają mnie dźwięki, już nie mam co ze sobą zrobić, leże i tylko płakać mi się chce, paskudny dzień :-(