reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej Babeczki :-)
oj cos dawno do Was nie zagladalam :zawstydzona/y:wstyd mi ogromnie, na swoje wytlumaczenie moge napisac jedynie tyle ze czytalam Was na biezaco, jednak do pisania totalny brak weny mnie nawiedzil :-(

gratuluje Wszystkim szczesliwym Mamuskom dorodnych fasolek na usg :-) sliczne babelki:tak:

Ja mam wizyte w sobote, troszke sie stresuje, ale tez doczekac sie nie moge:-) to bedzie usg prenatalne, wiec bedzie za co trzymac kciuki-licze na Was :-)

Kochane a propo ciuchow, ja sie jeszcze mieszcze, jednak w te nieco wieksze...w te najmniesze ktore przed ciaza byly takie bardziej obcisle niestety juz nie:sorry2:zauwazylam u siebie dosc duzy przyrost cm w bioderkach- ile macie na plus- bo ja juz 4 cm ...:baffled: Nie wiem czy to nie za duzo, tym bardziej ze jestem bardzo aktywna, cwicze plywam, a i jesc nie jem duzo-tylko same zdrowe rzeczy...

reklama
Ja mam wizyte w sobote, troszke sie stresuje, ale tez doczekac sie nie moge:-) to bedzie usg prenatalne, wiec bedzie za co trzymac kciuki-licze na Was :-)

Ja juro o 20 mam badanie prenatalne i też się stresuje. Myślę, że póki Kruszynki nie będzie na świecie to się będę stresować :angry:.
Kciuki na pewno każda będzie trzymać :-D.

Cześć dziewczynki,mam pytanie. Jeżeli biorę Prenatal Complex z kwasem foliowym (0,8) to czy powinnam brac do tego jeszcze oddzielnie kwas sam ? Mnie lekarz nic nie mówił, że mam brac i to i to. Koleżanka mówi, że jej gin kazał i to i to i w sumie jej dzienna dawka wynosi 1,2. W sumie jeżeli bierze się tylko kwas to dawka wychodzi 0.4. Więc myślę że te moje 0.8 to chyba wystarczające :confused:

Ja brałam Prenatal Complex + folik, ale dlatego, że mi lekarka kazała. Sam Prenatal też wystarcza. Teraz w II trymestrze biorę Prenatal Clasic + folik - nie wiem czy go brać dalej, ale dopiero 3.02 idę do lekarki to się dowiem.
Więc nie masz się czym stresować :).

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
ja tez dawno nie pisalam ale przyznaje, ze od czasu do czasu zagladalam tutaj :)Mialam dopiero jedna wizyte u gina i slyszalam serduszko maluszka ale to bylo 9 stycznia :( czyli dawno dawno temu .... nastepna mam dopiero 12 lutego i chyba dlatego nic nie pisze bo troche sie stresuje .,.... ciagle doszukuje sie czy wszystko jest ok...... cos strzyknie zakluje a ja juz mam panike na twarzy ::crazy:ale to pierwsza dzidzia to pewnie dletego ....
Wiec gratuluje wszystkim maluszkow (sliczne zdjecia ) i bede dalej poczytywac ...
pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry