Hej Babeczki :-)
oj cos dawno do Was nie zagladalam
wstyd mi ogromnie, na swoje wytlumaczenie moge napisac jedynie tyle ze czytalam Was na biezaco, jednak do pisania totalny brak weny mnie nawiedzil :-(
gratuluje Wszystkim szczesliwym Mamuskom dorodnych fasolek na usg :-) sliczne babelki
Ja mam wizyte w sobote, troszke sie stresuje, ale tez doczekac sie nie moge:-) to bedzie usg prenatalne, wiec bedzie za co trzymac kciuki-licze na Was :-)
Kochane a propo ciuchow, ja sie jeszcze mieszcze, jednak w te nieco wieksze...w te najmniesze ktore przed ciaza byly takie bardziej obcisle niestety juz nie
zauwazylam u siebie dosc duzy przyrost cm w bioderkach- ile macie na plus- bo ja juz 4 cm ...
Nie wiem czy to nie za duzo, tym bardziej ze jestem bardzo aktywna, cwicze plywam, a i jesc nie jem duzo-tylko same zdrowe rzeczy...
oj cos dawno do Was nie zagladalam
wstyd mi ogromnie, na swoje wytlumaczenie moge napisac jedynie tyle ze czytalam Was na biezaco, jednak do pisania totalny brak weny mnie nawiedzil :-( gratuluje Wszystkim szczesliwym Mamuskom dorodnych fasolek na usg :-) sliczne babelki

Ja mam wizyte w sobote, troszke sie stresuje, ale tez doczekac sie nie moge:-) to bedzie usg prenatalne, wiec bedzie za co trzymac kciuki-licze na Was :-)
Kochane a propo ciuchow, ja sie jeszcze mieszcze, jednak w te nieco wieksze...w te najmniesze ktore przed ciaza byly takie bardziej obcisle niestety juz nie
zauwazylam u siebie dosc duzy przyrost cm w bioderkach- ile macie na plus- bo ja juz 4 cm ...
Nie wiem czy to nie za duzo, tym bardziej ze jestem bardzo aktywna, cwicze plywam, a i jesc nie jem duzo-tylko same zdrowe rzeczy...
.
.
ale to pierwsza dzidzia to pewnie dletego ....