reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja jestem w 11 tyg., ale powiem szczerze to różnica baaardzo mało jest widoczna, także pewnie jeszcze muszę trochę poczekać na widoczną ciążę :-):-)
no aneczka to niezaciekawie miałaś, ja mam nadzieję, że nie będę mieć żadnych poważniejszych problemów i uda mi się jeszcze skorzystać z wakacji:-D w końcu mężowi też się jakiś urlop należy...

reklama
no my też chcielibyśmy na jakiś urlopik wyskoczyc,ale to musiałoby być w maju lub w czerwcu,a to raczej nie realne bo jeszcze rok szkolny trwa,na razie urlop na sierpien zaplanowany w domku,a na macierzyński i tak nie ide bo ja niepracuję

izabela u mnie brzusio już było widać ok 6-8 tc (tzn ja widziałam) :tak: Ale teraz widac jak diabli. Może dlatego, że jestm niska 160cm...

Marcia ja mam 170 cm, a brzusio też mi wybiło zaraz na początku około 8 tc.

Aniu mam nadzieję, że teraz będziesz śmigać do końca i nic ci nie będzie. Czego ci życzę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To moja dzidzia - 11 tydzień

Załączniki

• P1294388.jpg
    P1294388.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 47
karincia dzidzia super :-) mam nadzieję, że moją też mi się dzisiaj uda pooglądać ze wszystkich stron :-D
co do spodni ciążowych to jedne dała mi już bratowa, ale duuużo mi jeszcze do nich brakuje :tak:
jeśli chodzi o termin sierpień, to faktycznie ja wolałam tak na marzec, kwiecień no może maj, a tu trzeba całe lato z takim brzuchem przechodzić, a jak te nasze dzidzie się urodzą to i w wózku długo się nie powozi bo niedługo zacznie się robić chłodniej i taka to przyjemność ze spacerów :rofl2:

piwonia-przynajmniej 3 miesiące pod rząd będą urodziny twoich pociech :-D fajnie się złożyło

Ostatnio edytowane przez moderatora:
izabela...w sumie widzisz nie pomyślałam,że pod rzad bedzie
ja jeszcze w normalnych ciuchach chodze,na szczęście siew nie mieszczę
ja tez chce juz miec to usg za sobą,ale dopiero jak sie uda to może w środę bedzie,ale tylko pod warunkiem,że mi się uda kartoteke do tej lekarki wyciągnać

reklama
Cześć dziewczynki,mam pytanie. Jeżeli biorę Prenatal Complex z kwasem foliowym (0,8) to czy powinnam brac do tego jeszcze oddzielnie kwas sam ? Mnie lekarz nic nie mówił, że mam brac i to i to. Koleżanka mówi, że jej gin kazał i to i to i w sumie jej dzienna dawka wynosi 1,2. W sumie jeżeli bierze się tylko kwas to dawka wychodzi 0.4. Więc myślę że te moje 0.8 to chyba wystarczające :confused:

Oczywiście już się zestresowałam:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry