reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
problem w tym, że mi się rano nie chce jeść :wściekła/y:
a co do wizyty, to na pewno dam znać, ale dopiero jutro, bo dziś wieczorem jeszcze goście będą, no i wkleję zdjecie usg :tak:
co do tych słabości, to jednak dobrze myślałam że nie tylko ja tak mam...
co do spania natomiast, to ja dzis sobie tez pofolgowałam i spałam aż do 11, choć zazwyczaj śpię do 10 :-D

mam pytanko-jak wam do tej pory gin robił usg-przez brzuch czy dopochwowo?

a właściwie to skąd macie taką rozbieżność na tych suwaczkach? czyżby na kazdej wizycie wychodziła inna data porodu?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
izabela... w 8 tyg mialam usg dopochwowo, wczoraj tydz 12 mialam przez brzuch. Rozbieznosci wynikaja z tego ze nie kazdy ma owulacje po 14 dniach od @. Wczoraj z @ ustalono mi termin na 3 sierpnia a z usg na 18 sierpnia

ciekawe czy u mnie się coś zmieni?
z usg wychodzi 14 sierpnia, choć okres miałam nieregularny to gin powiedział, ze mogę nawet urodzić 3-4 sierpnia...
w sumie to się wszystko okaże w praktyce :-)
wybieracie się może w tym roku na jakiś urlopik bliżej wakacji?

na ten to na pewno każda sie wybierze :tak::tak:
ja planuję wypad nad morze gdzieś w 8 miesiącu :-) wcześniej miał być egipt, ale ten mały brzdąc pokrzyżował nam plany (czego nie mam mu za złe):-D

a jak wasze brzuszki-widać już coś? bo u mnie to tak nie za bardzo, no chyba że się najem;-) chociaż to u mnie przed ciążą był sobie taki mały brzuszek :-D

aneczka ty mnie nie strasz, bo ja mam zamiar jeszcze odpocząć zanim urodzi się ten nasz szkrab :rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry