reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No coś w tych bioenergiach jest. Ja podchodzę do tego sceptycznie, ale fakt faktem, że uproczywe wieloletnie bóle głowy mojej mamy przepędziła raz na zawsze bioenergoterapeutka;-).

Ostatnia edycja:
No ja w rodzinie mam niestety inne doświadczenie (wiem, że to co napisze będzie brzmieć niewiarygodnie - ale niestety to prawda)- bioenergioterapia pomogła na chorobę - owszem tylko, że potem - skończyło się na egzorcyzmach. Więc ja mam do tego takie podejście, że to owszem działa tylko, że nie wiadomo z czyjej woli...

witam dziewczyny serdecznie :-):-)
dawno mnie tu nie było, ale codziennie was podczytuję(strasznie dużo piszecie)
dziś czeka mnie 2 wizyta u gina łącznie z usg i nie mogę się już doczekać, choć dopiero na 18.00, mam nadzieję, że wszystko w porządku :tak:
wyniki odebrane i w sumie nie ma nic niepokojącego, mam o tyle dobrze, że teściowa to z zawodu pielęgniarka i pomogła mi rozszyfrować te dziwne oznaczenia wyników :-D
wczoraj miałam niemiłą przygodę-poszłam do sklepu na zakupy i praktycznie zemdlałam przy ladzie, choć nie jadłam śniadania to może to jest powodem, ale odkąd jestem w ciąży to często w sklepie czy autobusie robi mi się słabo, czy wy też tak macie czy to ze mną jest coś nie tak?

reklama
izabela... oj nie tylko ty, ja w sklepie, kosciele od razu padam:baffled:A mianowicie chyba duchota tak wplywa, dlugie stanie w takich warunkach tez temu nie sluzy, nie przejmuj sie to minie...jak urodzisz:wściekła/y:Ale to normalne w ciazy:tak:
Aha powodzenia u lekarza, daj znac jak wrocisz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry