_karincia_
Fanka BB :)
Według gazetki "M jak Mama" wolno nam pić do 3 filiżanek kawy dziennie_karincia_ czekamy na zdjecie ja niestety nie dostałamdopiero za 3 tyg.
dziewczyny jak myslicie 2 kawy capucino na dzień to nie za duzo?![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Według gazetki "M jak Mama" wolno nam pić do 3 filiżanek kawy dziennie_karincia_ czekamy na zdjecie ja niestety nie dostałamdopiero za 3 tyg.
dziewczyny jak myslicie 2 kawy capucino na dzień to nie za duzo?![]()

Obudzili mnie sąsiedzi, którym o 8 rano zachciało się walić w kotlety!!! Myślałam, że szlag mnie trafi i wyjdę na klatkę schodową i zacznę się drzeć w niebogłosy
Na szczęście zjadłam śniadanko i wypiłam cienką kawkę i herbatkę z cytryną, no i złość przeszła. Mój M powiedział, że my im też damy popalić jak nam się maleństwo urodzi
A pępkowe zapamiętają do końca życia hihi 
Mój M kupił mi tą gazetę i gały mi wyszły jak to przeczytałamWedług gazetki "M jak Mama" wolno nam pić do 3 filiżanek kawy dziennie![]()
W mojej książce piszą że należy kawy unikać. Ja niestety od czasu do czasu zrobię sobie taką małą rozpuszczalną z 3/4 łyżeczki z mlekiem...bo inaczej się nie załatwie
Po miesiącu!juz nie chcem myslec jakie pod moim adresem bluzgi lecaCześć laseczki!
Witam się z rana choć zdenerwowanaObudzili mnie sąsiedzi, którym o 8 rano zachciało się walić w kotlety!!! Myślałam, że szlag mnie trafi i wyjdę na klatkę schodową i zacznę się drzeć w niebogłosy
Na szczęście zjadłam śniadanko i wypiłam cienką kawkę i herbatkę z cytryną, no i złość przeszła. Mój M powiedział, że my im też damy popalić jak nam się maleństwo urodzi
A pępkowe zapamiętają do końca życia hihi
![]()
u mnie w domu remont i robotnicy o 7.00 z rana kuja ściany w łazience
huk idzie po całej klatce
Podobno to był pierwszy objaw, który zlekceważyłam. Według moich wyliczeń jutro zaczynam II trymestr i mogę już przełknąć kawę, bo mdłości mam mniejszeRoksana113 chyba masz na prawdę cierpliwych sąsiadów:-) Ja bym już się do ciebie przeszła hihi. Szkoda z drugiej strony....pogadałybyśmy sobie o naszych ciążach przy cappucinojuz nie chcem myslec jakie pod moim adresem bluzgi lecau mnie w domu remont i robotnicy o 7.00 z rana kuja ściany w łazience
huk idzie po całej klatce