reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej Dziewczyny!!!!
Matko jak mi sie nic nie chce.... :sorry2: Najchętniej położyłabym się spać....ale niestety trzeba pracować..... Byle do kwietnia, byle do kwietnia :tak: W kwietniu ide na L4, mam to już dogadane z szefem.....Wogóle nie mam motywacji do pracy, odliczma jedynie dni do kwietnia heh...

Marcia - tylko co bedzie jak w kwietniu dostaniesz powera? hehe i zachce ci sie chodzic do pracy. To zmeczenie to podobno tylko pierwszy trymestr- ja tez mam go juz serdecznie dosyc...przerąbane:)podobno później kobitki maja w sobie duze pokłady siły i energii...

malbertka nie strasz hihi, a nawet gdy będę miała energię, to wolę sporzytkować ją na coś znacznie przyjemniejszego niż praca hihi;-) Pewnie będę łazić po sklepach i organizować pokoik dla maleństwa :-)

witam i ja z rana
tez mam upławy,ale od początku lekarka mi mowila,że to nic groźnego wiec się nie martwie tym
ja od kilku dni straciłam apetyt,na nic nie mam ochoty
u nas śniezku napadało i jest ponuro,dobrze,ze w domku siedzimy i dogorywamy po ostatnich chorobach

Witam :-)
U mnie raczej słonecznie.
Wczoraj byłam u gina i miałam w końcu moje pierwsze USG :tak:
Jak zobaczyłam dzidzię na monitorze, to błagałam Boga żeby czas stanął w miejscu i żeby ta wizyta trwała jak najdłużej :happy:
Widok tej kruszynki jest niesamowity.:tak:
Mam nadzieje że uda mi się później wstawic zdjęcie mojego usg :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry